Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– MediaPro Distribution este distribuitorul oficial al filmelor Warner Bros. Pictures in Romania

MediaPro Distribution anunta faptul ca incepand cu luna ianuarie 2011 devine distribuitorul exclusiv al productiilor Warner Bros. Pictures in cinematografele din Romania.

Parte integranta a MediaPro Entertainment, divizia de continut a companiei Central European Media Enterprises, unul dintre cele mai puternice grupuri media din Europa Centrala si de Est, cu o activitate de succes in Romania, Cehia, Slovacia, Croatia, Slovenia si Bulgaria, MediaPro Distribution este liderul pietei romanesti de distributie in cinema a filmelor independente, aducand publicului titluri renumite precum The Twilight Saga, seria Step Up sau My Bloody Valentine.

In calitatea sa de distribuitor exclusiv al productiilor Warner Bros. Pictures in Romania, MediaPro Distribution isi va imbogati palmaresul cu cele mai puternice titluri din industria cinematografica, pentru a deveni incepand cu 2011 un brand consolidat prin excelenta produselor sale.

Cel mai prolific producator si distribuitor de filme artistice la nivel mondial, Warner Bros. Pictures se bucura de o istorie de aproape un secol in care a setat standardele  cinematografiei universale, reusind sa atraga un numar impresionant de spectatori in salile de cinema prin productiile sale de succes, francizele: Lord of the Rings, Harry Potter, Matrix si blockbusterele recente: Hangover, Sherlock Holmes, Happy Feet.

In topul celor mai asteptate lansari cinematografice din 2011 se regasesc filme din portofoliul Warner Bros. Pictures pe care MediaPro Distribution le va aduce in exclusivitate pe marile ecrane din Romania: Yogi Bear (3D), Hall Pass (o comedie spumoasa cu Owen Wilson si Christina Applegate), Sucker Punch (un SF fascinant regizat de catre autorul celebrelor 300 si Watchmen), The Hangover Part II, Green Lantern (3D) (un nou superou din galeria Marvel adus la viata de catre Ryan Reynolds),  Harry Potter (ultima parte a francizei fenomen in format 3D), Horrible Bosses (o super comedie cu Jennifer Aniston, Colin Farrell si Kevin Spacey in rolurile principale), Happy Feet 2 (3D), Sherlock Holmes 2 si multe altele.

Incepand cu luna ianuarie a anului urmator, MediaPro Distribution are onoarea de a distribui in cinematografele din toata tara cele mai spectaculoase filme Warner Bros. Pictures din 2011, atat in format clasic, cat si digital si 3D.

Filed under: Media, , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 934,242 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: