Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– INS: Numarul autorizatiilor de construire pentru cladiri rezidentiale s-a ridicat la 39.257 în 11 luni

Numarul autorizatiilor de construire eliberate pentru cladiri rezidentiale s-a ridicat la 39.257 în primele 11 luni ale anului, în scadere cu 13,4% fata de autorizatiile eliberate în perioada corespunzatoare a anului precedent, potrivit datelor transmise marti de Institutul National de Statistica.

Cele mai semnificative scaderi s-au înregistrat în regiunile de dezvoltare Nord-Vest (mai putin cu 1.384 autorizatii), în Sud-Muntenia (în scadere cu 1.314 autorizatii), în Bucuresti-Ilfov (mai putin cu 1.019 autorizatii) si în Sud-Est (în scadere cu 830 autorizatii). O crestere a numarului de autorizatii eliberate pentru construirea de cladiri rezidentiale s-a înregistrat în regiunea de dezvoltare Vest (mai mult cu 82 autorizatii).

De asemenea, în luna noiembrie 2010 s-au eliberat 3.035 autorizatii de construire pentru cladiri rezidentiale, în scadere cu 10,4% fata de luna octombrie 2010 si cu 12,4% fata de luna noiembrie 2009. Din cele 3.035 autorizatii eliberate, 65,9% au fost pentru zona rurala.

Distributia în profil regional evidentiaza o scadere a numarului de autorizatii de construire eliberate pentru cladiri rezidentiale, în aproape toate regiunile de dezvoltare. Cele mai importante scaderi s-au înregistrat în regiunile de dezvoltare Centru (-88 autorizatii), Bucuresti-Ilfov (-81 autorizatii), Nord-Vest (-76 autorizatii) si Sud-Vest Oltenia (-41 autorizatii). Crestere s-a înregistrat în regiunea de dezvoltare Sud-Muntenia, mai informeaza INS.

În luna noiembrie 2010 s-au eliberat cu 428 mai putine autorizatii de construire pentru cladiri rezidentiale decât în aceeasi luna a anului precedent, scadere reflectata în majoritatea regiunilor de dezvoltare. Cele mai importante scaderi s-au înregistrat în urmatoarele regiuni de dezvoltare: Centru (-112 autorizatii), Nord-Vest (-105 autorizatii), Nord-Est (-87 autorizatii) si Bucuresti-Ilfov (-52 autorizatii).

Anunțuri

Filed under: Imobiliare, , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 935,833 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: