Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Trafic rutier deviat de pe DN1 pe DN1A din cauza aglomeraţiei de pe Valea Prahovei

Traficul rutier de pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, a fost deviat pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti, în vederea evitării ambuteiajelor pe raza staţiunilor montane, informează Centrul Infotrafic al Poliţiei Române. Poliţiştii recomandă conducătorilor auto care pornesc din zona Bran-Moieciu să circule pe DN73 Braşov – Piteşti, apoi pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, întrucât în Predeal, la intersecţia DN73A (Râşnov – Predeal) cu DN1 traficul se desfăşoară cu mare dificultate.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă, luni, că nu există artere rutiere blocate din cauza condiţiilor meteorologice. Potrivit unui comunicat, pe numeroase tronsoane de drumuri naţionale s-a depus un strat subţire de zăpadă, fapt care îngreunează desfăşurarea traficului rutier.

Conducătorii auto care se deplasează pe autostrăzile A1 Bucureşti – Piteşti şi A2 Bucureşti – Constanţa trebuie să circule cu viteză mai mică decât cea legală, adaptată stării carosabilului şi să nu acţioneze brusc mecanismele de direcţie şi frânare ale autovehiculelor, dat fiind faptul că pe aceste artere, pe care se rulează de obicei cu viteză foarte mare, se circulă acum în condiţii de iarnă, subliniază comunicatul Centrului Infotrafic.

Poliţiştii rutieri le recomandă conducătorilor auto ca, înaintea plecării în călătorie, să se intereseze în privinţa traseului pe care urmează să îl parcurgă şi a condiţiilor meteorologice prognozate pentru zona tranzitată, să adapteze permanent viteza la starea suprafeţei carosabile şi, în condiţii de aderenţă scăzută, să utilizeze cu precădere frâna de motor.

Reclame

Filed under: Auto, , , , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 943,022 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: