Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Complexul Apicol Veceslav Harnaj lanseaza Boutique Apicol Online

Iubitorii mierii, iubitorii produselor apicole si apicultorii au acum la dispozitie magazinul online al Complexului Apicol Veceslav Harnaj. Traditia de 45 ani a produselor apicole este acum accesibila la adresa: http://magazin.complex-apicol.ro . Magazinul online al Complexului Apicol Veceslav Harnaj va comercializa produsele proprii avand garantia calitatii furnizate fara intermediari.

Achizitia produselor din boutique-ul online al Complexului Apicol se face usor, nu necesita cont sau inregistrare prealabila.

Contul de utilizator va fi creat automat dupa prima comanda si poate fi folosit de fiecare data cand plasati o noua comanda in magazin. Formularul de comanda trebuie completat cu informatii corecte pentru ca acest informatii vor fi utilizate pentru confirmarea comenzii si crearea contului de utilizator. Contul de utilizator poate fi folosit pentru fiecare noua comanda plasata pe site-ul nostru.

Magazinul nostru online pune la dispozitie 3 modalitati de plata: plata online securizata, transfer bancar sau plata ramburs. Dupa plasarea comenzii veti primi o confirmare pe e-mail . In momentul in care comanda dumneavoastra va fi receptionata veti fi sunat de un operator pentru a confirma comanda si a fi asigurati ca produsele vor pleca spre dumneavoastra in cel mai scurt timp. Descoperiti sanatatea din produsele apicole direct de la Complexul Apicol Veceslav Harnaj pe www.magazin.complex-apicol.ro

Magazinul online cuprinde toate categoriile de produse de la miere, la cosmetice, energovitalizante si utilaje apicole.  Comandand produsele online va asigurati de achizitia produselor de calitate direct de la producator dar si confortul livrarii direct la adresa dumneavoastra. Acest magazin online decurge din politica noastra de adaptare la noile tendinte din piata, si de a aduce produsele naturiste cat mai aproape de consumator.

Livram beneficiile produselor apicole catre fiecare client, avand 45 de ani de experienta si produse recunoscute in mai mult de 30 de tari. Imbunatatim sanatatea consumatorilor prin avantajele consumului de produse ale stupului cu ajutorul unei game largi de produse cu ingrediente apicole: laptisor de matca, polen, propolis, ceara de albine. Lideri ai apiculturii din 1965, producem: miere de salcam, miere poliflora, miere de tei, produse energovitalizante(polen, propolis, laptisor de matca), otet din miere si mere, produse cosmetice cu miere, laptisor de matca, ceara naturala si utilaje apicole.

Anunțuri

Filed under: Business, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 934,330 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: