Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Ferrari a vandut 300 de automobile in China

La sfârşitul anului 2010, Ferrari a vândut aproape 300 de maşini în China, reprezentând cel mai bun rezultat de când compania a început să exporte în această ţară. Este un rezultat care  consolidează tendinţa pozitivă din ultimii ani pe această piaţă şi marchează creşterea cu aproape 50% faţă de 2009.

Dacă se adaugă şi cifrele de vânzări pentru Hong Kong şi Taiwan – echivalentul zonei China cea mare -, China devine una dintre primele cinci pieţe internaţionale pentru Ferrari, un rezultat extraordinar având în vedere faptul că reţeaua a fost deschisă oficial de doar şase ani.

2010 este un an istoric pentru Ferrari în China nu doar datorită recordului de vânzări, dar şi pentru că cel de-al 999-lea client va fi în centrul atenţiei în cadrul unei festivităţi speciale organizate în Shanghai pe data de 14 ianuarie. Numărul este de bun augur mai ales că în China cifra 9 este considerată norocoasă şi reprezintă longevitatea.

Succesul Ferrari în China este rezultatul atenţiei pe care compania a acordat-o pieţei în ultimii ani, culminând în 2010, cu introducerea unor iniţiative adaptate acesteia. Structura oficială a reţelei a fost consolidată şi noi parteneri au fost selectaţi pentru a creşte numărul de reprezentanţe de la nivelul actual de 10, cu deschiderea altora într-un număr de diferite oraşe în următoarele câteva luni. În 2011 vom vedea, de asemenea, primul  Campionat Asiatic de Ferrari Challenge, în seria de curse single-make.

Angajamentul luat de Ferrari faţă de această piaţă strategică a fost evidenţiat prin expunerea vehiculului experimental HY-KERS, în pavilionul Italian al Expoziţiei Internaţionale de la Shanghai precum şi prin lansarea modelului 599 GTO la Beijing Auto Show, China fiind locul ales pentru prezentarea modelului în premieră mondială.

De asemenea, o serie de activităţi culturale au accentuat şi ele puternicele legături dintre Ferrari şi China, cum ar fi, de exemplu, programul de burse dedicat studenţilor de la Facultatea de Inginerie Auto a Universităţii Tsinghua. După terminarea studiilor la Politecnico di Milano, studenţii au efectuat un stagiu la fabrica Ferrari de la Maranello. Programul va continua şi în 2011, acesta beneficiind de finanţare şi datorită altor parteneriate culturale precum cel cu artistul chinez Lu Hao care a creat un model special de 599 GTB, pictând maşina printr-o tehnică specială care reproducea efectul porţelanului Ge Kin din dinastia Song. Modelul a fost vândut la o licitaţie în Beijing.

Reclame

Filed under: Auto, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 936,452 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: