Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Panasonic scoate pe piaţă cele mai uşoare camere video din lume

Panasonic scoate pe piaţă modelele HDC-TM40 şi HDC-SD40, două noi camere video ultra-compacte, fiecare cu o greutate de aproximativ 169g, considerate a fi cele mai uşoare din lume*.

Camerele au un design foarte stilat şi pot fi purtate cu uşurinţă oriunde, utilizatorul putând înregistra clipuri video de foarte bună calitate în orice fel de situaţii. În afară de faptul că nu ocupă prea mult spaţiu în bagaj, ele pot fi utilizate şi pentru filmări cu durată lungă.

*pentru camerele video cu înregistrare full-HD în format AVCHD la data de 5 ianuarie 2011. (Cu tot cu baterie, şi un card SD opţional camera ajunge la o  greutate de aproximativ 213 g).

Înregistrare de 135 minute*

TM40 siSD40 au un consum de numai 2,5 W, ceea ce le permite să înregistreze continuu până la 135 de minute. Autonomia foarte bună este extrem de convenabilă atunci când te afli în locuri în care nu ai acces la o sursă de energie electrică.

*135 de minute de înregistrare cu bateria complet încărcată (în modul HA)

Stabilizator optic POWER O.I.S.

HDC-TM40/SD40 vin echipate cu un stabilizator optic de imagine de foarte bună calitate ce înlătură efectul de tremur al mâinii. POWER O.I.S. (Optical Image Stabilizer) are o putere de corectare de aproape 5 ori mai mare decât sistemele de stabilizare tradiţionale. Mai mult, stabilizatorul utilizează senzori giroscopici pentru a detecta mişcarea mâinii şi acţionează un sistem optic pentru a ajusta axa optică şi pentru a elimina blurarea imaginilor.

Astfel, utlizatorul se poate bucura de imagini clare, chiar şi când foloseşte zoom-ul optic de 16,8x. Noul stabilizator poate fi configurat pe modul Active ce permite obţinerea de imagini clare, expresive, în orice mod de înregistrare. Pentru că este un sistem optic, utilizarea lui nu degradează imaginea. Astfel, calitatea imaginilor captate iniţial de obiectiv, rămâne intactă.

Panasonic Corporation cu sediul la Osaka, Japonia, renumită pentru produsele sale sub marca Panasonic, este lider internaţional în dezvoltarea şi fabricarea de produse electronice pentru o gamă variată de clienţi, afaceri şi cerinţe industriale. Compania ocupă locul al treilea în indexul Fortune 500 Electronics & Electrical Equipment.

Reprezentantul Panasonic pe piaţa locală este Panasonic Marketing Europe – Sucursala Bucureşti, România.

Anunțuri

Filed under: IT&C, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 935,836 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: