Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– DHL operează o nouǎ aeronavǎ cargo în vestul ţǎrii

DHL, liderul pieţei mondiale de curierat expres şi logistică, a inaugurat recent un nou avion cargo DHL care deserveşte vestul ţării şi un nou terminal operaţional în Cluj. Această investiţie defineşte strategia companiei de consoilidare a pozitiei  de lider pe piaţa de curierat expres, transport şi logistică din România.

Noul avion DHL de la Cluj are un program de zbor eficient, care permite un timp mai mare la preluarea comenzilor pentru expedierile internaţionale cu plecare în aceeasi zi, în timp ce terminalul oferă posibilitatea procesării unui volum sporit de colete şi servicii de vămuire performante.

Datorită acestei investitii, DHL va asigura clientilor săi din zona de vest a tarii cele mai avantajoase ore pentru preluarea expedierilor şi cei mai buni termeni de livrare, pozitionându-se în acest fel ca prima optiune a clientilor în alegerea unui partener pentru serviciile de curierat expres internaţional.

Alături de terminalele din Bucureşti şi Arad, a treia poartă internaţională pentru transport aerian DHL de la Cluj va aduce îmbunătăţiri reale din punct de vedere al programului de preluare a comenzilor în  localităţile din judeţele Cluj, Satu Mare, Mures, Sibiu, Bistrita iar coletele şi documentele dumneavoastră vor ajunge mai repede la destinaţie. Totodată, clienţii DHL vor beneficia de livrare în aceeaşi zi pentru mai mult de 90% din importurile pentru această zonă a ţării.

În acest fel, expedierile internaţionale din şi cǎtre vestul României ajung mult mai repede la destinaţie, ceea ce pentru clienţii nostri inseamnǎ rapiditate, eficienţǎ, flexibilitate şi siguranţǎ.

Decizia de a opera noua aeronavă cargo dedicată zonei de Vest a ţării arată încă o dată interesul major al companiei noastre pentru piaţa din România. Ca lider pe o piaţă foarte dinamică, avem misiunea de a răspunde permanent celor mai exigente solicitări ale clienţilor nostri, prin  oferirea de soluţii noi şi investiţii operaţionale. Avem încredere că această investiţie, dublată de reţeaua extinsă pe tot teritoriul României şi de  experienţa de peste 20 ani pe piaţa locală, vor întări poziţia noastră de lider pe piaţa din România”, a declarat Gian Sharp, Managing Director DHL International România.

Noul avion SAAB SF 340 care operează la Cluj de la jumatatea lunii decembrie va asigura zilnic legătura cu reţeaua globală DHL – cea mai mare reţea din lume unind peste 220 de ţări şi teritorii, 120.000 destinaţii, 6.500 birouri şi 300.000 de angajaţi.

DHL beneficiază de o experienţă unică de 20 ani de activitate pe piaţa din România, având peste 450 de angajaţi, o reţea proprie de 25 centre de expedieri şi centre operationale în 23 de oraşe importante din ţară şi o flotă de peste 250 de autovehicule.

Veniturile DHL realizate din expedieri internaţionale au înregistrat în 2010 o creştere de peste 10% faţă de anul precedent,  creştere datorată în special trimiterilor efectuate din şi către Europa. Pentru 2011 DHL estimează de asemenea o creştere, în concordanţă cu strategia de mărire a cotei de piaţă, prin investiţiile care se vor face în continuare pentru îmbunătăţirea performanţelor operaţionale la nivelul întregii ţări.

Anunțuri

Filed under: Altele, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 934,416 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: