Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– „O poveste incalcita”- lider in box office-ul romanesc dupa primul weekend

Cu peste 40.000 de bilete în weekendul de lansare, “O poveste încâlcită” devine candidat cert la titlul de primul blockbuster al anului 2011 în România.

După ce a reuşit să detroneze “Harry Potter” în box office-ul internaţional, desenul animat produs de Studiourile Walt Disney reuşeşte să se impună autoritar şi în topul filmelor lansate în România, devenind cea mai bună a treia lansare a unui desen animat după Ice Age 3 şi Shrek 4.
Filmul de animaţie produs de Studiourile Walt Disney poate fi catalogat drept blockbusterul ultimului an. “O poveste încâlcită” a mai obținut și o dublă nominalizare la Globurile de Aur pentru cel mai bun cântec original și cel mai bun film de animație, devenind astfel un succes în întreaga lume. „Tangled”, noua aventură pentru cei mici și cei mari, aduce pe marele ecran o poveste palpitantă şi plină de surprize.

După o poveste a fraţilor Grimm, „O poveste încâlcită” aduce în scenă peripețiile adolescentei Rapunzel într-o variantă Disney Digital și 3D. Răpită încă de când era un bebeluş din pătuțul său, tânăra este ţinută captivă într-un turn de malefica mamă Gothel. Înainte ca aceasta să împlinească vârsta majoratului, îl întâlnește pe  Flynn Rider, cel mai căutat şi cel mai fermecător tâlhar din regat.

Uimitoarea poveste a lui Rapunzel vine în România și în variantă dublată. Pentru a da glas acestei aventuri au colaborat numeroși artiști de renume din industrie. Astfel, au dat voce personajelor Alina Chinie și Simona Nae (Rapunzel),  Jorje (Flynn Rider) și Luminița Anghel (mama Gothel).

Studiourile Walt Disney au dat dovadă și de această dată de creativitate în ceea ce privește drumul parcurs de protagoniști, unul plin de umor şi situaţii palpitante. „O poveste încâlcită” este acea aventură de care ai nevoie pentru a-ți readuce aminte care este calea prin care un tânăr descoperă lumea și își conturează calităţile.

După ce a înregistrat un succes incontestabil atât în străinătate, cât și în țară poți fi sigur că „Tangled” este filmul pe care trebuie să-l vezi neapărat în acest început de an. Povestea a avut premiera pe marele ecran pe 7 ianuarie 2011, şi poate fi văzut în cinematografele partenere din întreaga țară.

Despre „O poveste încâlcită”:

Data lansării în România: 7 ianuarie, 2011 (dublat și subtitrat)

Voci: Mandy Moore, Zachary Levi, Donna Murphy, Ron Perlman, M.C. Gainey, Jeffrey Tambor, Brad Garrett, Paul F. Tompkins

Regizori: Byron Howard, Nathan Greno

Producător: Roy Conli

Compozitor: Alan Menken

Sinopsis:

Cel de-al cincizecilea lung metraj de animație produs de Walt Disney Pictures, Tangled (O poveste încâlcită) este una dintre cele mai amuzante și inedite povești spuse vreodată. Scenariul are la bază povestea fraților Grimm – Rapunzel, publicată în 1812.

Totul începe când cel mai căutat – dar și cel mai șarmant – bandit din regat, Flynn Rider (voce Zachary Levi) se ascunde într-un turn misterios pentru a scăpa de inamicii săi și ajunge să fie luat ostatic de Rapunzel (voce Mandy Moore), o frumoasă și energică adolescentă închisă de ani buni în turn de către Mother Gothel (voce Donna Murphy), o vrăjitoare care încearcă s-o țină departe de lumea de afară, pozând într-o figură maternă grijulie.

Rapunzel – tânăra care l-a răpit pe Flynn, ale cărei plete de aur au nu mai puțin de 70 de picioare lungime (!!!) – vede în frumosul bandit șansa ei de a scăpa din turnul în care a fost prizonieră atâția ani.

Ineditul cuplu se îmbarcă astfel într-o aventură animată de personaje precum calul super-polițist (Maximus), camelonul excesiv de protector (Pascal), cel mai bun prieten al lui Rapunzel, și o gașcă de bătăuși de cârciumă care dau și piperul acțiunii.

Tangled (O poveste încâlcită), care va rula în format 3D Disney Digital, este o aventură incredibilă, plină de emoție și umor.

Forum Film, compania care se ocupă începând cu anul 2010 de distribuţia peliculelor Disney în Romania, lansează în acest an şi platforma integrată de comunicare www.cineforum.ro. Acest site va asigura o mai bună comunicare atât cu partenerii, cât și cu jurnaliștii şi cu iubitorii de filme. Cineforum are ca scop oferirea celor mai noi materiale despre filmele ce urmează să apară şi cele ce sunt deja prezente în cinema. Pe blog puteți găsi diverse informații: de la recenzii şi articole până la concursuri cu premii. Materialele ce se regăsesc pe site sunt complete şi foarte bine structurate, oferind un acces continuu la detalii ale filemelor distribuite de Forum Film în România.

Forum Film România s-a înfiinţat în anul 2010 şi a preluat distribuţia în cinematografe, la nivel local, a peliculelor realizate de studiourile Disney. În afară de România, companiile Forum Film coordonează distribuţia peliculelor Disney şi în Bulgaria, Ungaria, Polonia şi Israel. În Israel, colaborarea Disney cu Forum Film a fost începută în urmă cu aproape 50 de ani. Distribuitorul de filme este parte a grupului Cinema City International, activ pe diverse segmente ale pieţei cinematografice, inclusiv operarea de cinematografe şi distribuţia de filme.

Anunțuri

Filed under: Altele, Lifestyle, , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 934,334 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: