Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– ASUS a lansat placa de bază ROG Maximus IV Extreme

ASUS a lansat astăzi Maximus IV Extreme, cea mai nouă placă de bază Republic of Gamers bazată pe chipset-ul Intel P67. Destinată utilizatorilor avansați, Maximus IV Extreme nu se limitează doar la tehnologiile noi precum USB 3.0 și SATA6 Gb/s, ci integrează facilitățile exclusiviste ROG pentru overclocking și sistemul de răcire optimizat pentru menținerea plăcii la rece chiar și la încărcarea maximă.

Prin caracteristicile sale revoluționare, Maximus IV Extreme bate recordurile mondiale, oferind cea mai bună experiență de overclocking.
Caracteristici revoluționare pentru overclocking
Maximus IV Extreme duce mai departe tradiția ASUS ROG privind versatilitatea și performanțele extreme. Platforma este livrată cu o gamă largă de aplicații care le conferă utilizatorilor abilitatea de a supratacta sistemul la maximum într-un mod rapid și eficient.

Tehnologia ASUS ROG Connect a fost îmbunătățită cu GPU TweakIt. Grație acesteia, utilizatorii au o nouă alternativă la modificarea din BIOS a setărilor pentru procesor și placa video. Ei pot stabili acești parametri prin intermediul unui alt PC conectat pe un port USB dedicat.

Dacă lucrurile nu merg cum ar trebui, setările BIOS-ului vor putea fi restaurate prin USB BIOS Flashback sau depanate cu ajutorul lui RC Poster și al LED-urilor amplasate pe placa de bază. Printre aplicațiile incluse se numără și ROG EFI BIOS, care permite accesul la setările din BIOS cu ușurința navigării prin sistemul de operare. Interfața arată toate plăcile grafice și modulele de memorie detectate, iar setările BIOS pot fi salvate pe un drive USB prin apăsarea tastei F12.

Facilitatea ROG iDirect permite supratactarea sistemului prin intermediul unui iPhone sau iPad, iar RC Bluetooth este destinat altor telefoane inteligente*. Fiecare caracteristică a plăcii de bază este proiectată să le ofere chiar și novicilor controlul fără precedent asupra procesorului și plăcii video în vederea creșterii eficienței acestora.

*Telefoane care rulează sistemele de operare Windows Mobile 6.1, Symbian S60 3.1 și Android 2.0 sau versiuni mai recente.

Inginerii de la ASUS au dotat modelul Maximus IV Extreme cu un sistem avansat de răcire. Structurile stratificate împreună cu radiatoarele curbate fabricate din cele mai bune materiale, păstrează la un nivel scăzut temperatura plăcii de bază pentru a împlini visul oricărui pasionat de overclocking. Placa suportă de asemenea, configurații video 3-way NVIDIA® SLI™ sau AMD CrossFireX™ configurabile prin noul GPU TweakIt, pentru obținerea unui număr maxim de cadre pe secundă în jocuri. Îmbogățită cu cele mai recente tehnologii, incluzând aici noile chipset-uri Intel P67, sloturile dual-channel pentru memorii DDR3 2400 MHz (O.C.), două porturi de rețea Intel Ethernet Gigabit, zece porturi USB 3.0 și patru porturi SATA 6Gb/s, Maximus IV Extreme este pregătită să încânte orice utilizator avansat.

Reclame

Filed under: IT&C, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 943,254 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: