Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Subaru Forester castiga distinctia „Crossover-ul anului”

Subaru Forester a obţinut premiul „Crossover-ul anului 2010” acordat de revista belgiană “4×4 Plus”. Această publicaţie este una dintre revistele de specialitate de renume din Belgia cu peste 19.000 de cititori vorbitori de limbă olandeză şi 14.000 de cititori vorbitori de limbă franceză per ediţie. Aceste premii au fost decernate în fiecare an încă din 1993 de către un juriu de profesionişti cu expertiză în categoriile de vehicule evaluate.

Subaru Forester a câştigat mult râvnita distincţie după ce juriul a evaluat performanţele, emisiile reduse de CO2, eficienţa, consumul şi raportul calitate-preţ ale masinii.

Modelul Forester a fost apreciat pentru siguranţă, manevrabilitate şi funcţionalitate. Juriul a susţinut filosofia mărcii Subaru conform căreia sistemul de tracţiune integrală permanentă oferă un plus de siguranţă comparativ cu vehiculele cu tracţiune 4×2. Aceştia au subliniat că în ceea ce priveşte consumul nu există o diferenţă notabilă între un vehicul cu tracţiune integrală şi unul cu tracţiune 4×2.

Tom Takenaka, Managing Director al Subaru Europa, s-a arătat onorat să primească această distincţie pentru “modelul Forester care a câştigat de-a lungul anilor o serie de premii atât la nivel european, cât şi la nivel mondial”. Subaru Forester, cel mai bine vândut model al mărcii nipone, a fost distins cu peste 42 de premii de la introducerea sa pe piaţă din anul 1997. “Forester reuşeşte să treacă testul timpului şi este lider al acestui segment de mai bine de un deceniu datorită efortului susţinut al inginerilor care l-au construit, dar şi al clienţilor care îl conduc” a ţinut să specifice Tom Takenaka.


Despre Fuji Heavy Industries Ltd.

SUBARU este divizia de autovehicule a holdingului FUJI HEAVY INDUSTRIES Ltd. (FHI), producător al unei game variate de echipamente de transport, având la bază tehnologii de ultimă generaţie, concepute să răspundă exigenţelor utilizatorului modern. Gama de produse create de FHI se bazează pe tehnologii inovatoare şi cuprinde: Divizia de Autovehicule, Divizia Aerospaţială, Divizia de Construcţie Autobuze şi Prefabricate, Divizia de Produse Industriale şi Divizia de Sisteme Transport şi Ecologie.
Recunoscută la nivel internaţional pentru tehnologia şi sistemul superior de tracţiune integrală Symmetrical All – Wheel Drive şi motoarele Subaru Boxer cu cilindri dispuşi orizontal-opus, FHI ajută şi la dezvoltarea produselor eco-friendly şi se dedică protecţiei mediului la nivel global.
În România, Subaru Motors Trading este importatorul oficial al autoturismelor marca Subaru. Compania înfiinţată în 2005 deţine două showroom-uri aflate în capitală, precum şi o reţea de distribuţie ce acoperă 8 dintre cele mai importante oraşe din ţară.

Anunțuri

Filed under: Auto, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 935,836 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: