Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Green City dispune de 60 de zile pentru a elabora un plan de reorganizare a business-ului

Compania Green City Construct, dezvoltatorul primei faze a Green City, cel mai mare cartier de vile, are la dispozitie 60 de zile pentru a elabora planul de reorganizare a business-ului. “Saptamina aceasta, instanta a aprobat cererea de reorganizare judiciara depusa de dezvoltator, urmatorul pas important al procesului fiind aprobarea planului de reorganizare”, au anuntat reprezentantii companiei.

Procedura de reorganizare judiciara va ajuta Green City Construct sa mentina preturile celor 356 de case construite in prima faza a proiectului Green City la o valoare ce poate fi accesata printr-un credit bancar, in actuala conjunctura economico-financiara.

“Prin procedura reorganizarii judiciare incercam sa oferim clientilor care au accesat sistemul de rate la dezvoltator o perioada mai lunga de timp”, a explicat Alexandru Petrescu, directorul de vinzari al Green City.

.

Complexul de vile Green City este realizat in trei etape, din care doar prima etapa a investitiei, complexul Neva 1,  a fost realizata prin accesarea unui credit bancar. Atit etapa a doua, care insumeaza 170 de case Neva cit si etapa a treia, complexul de case Tamisa, sunt realizate din fonduri proprii. Complexul de 180 de case Tamisa, la care lucrarile au demarat in toamna anului 2010 vor fi finalizate in ultimul trimestru al acestui an.

Procedura reorganizării judiciare nu afectează locuinţele construite şi modul de funcţionare a complexului rezidenţial

Despre Green City

Ansamblul de vile Green City a fost construit după modelul oraşelor satelit din zonele metropolitane ale marilor capitale europene, locuitorii având la dispoziţie, în imediata apropiere a locuinţei, toate facilităţile de care dispune o organizare urbană: supermarket, gradiniţă de stat, farmacie, cabinet medical, restaurant, cafenea, contracte directe cu furnizorii de utilităţi.

Casa Tamisa are Parter plus 2 niveluri, cu o  suprafaţă totală utilă de 195 mp şi se adresează familiilor cu mai mulţi copii sau care vor să beneficieze de spaţiu.

Casa Neva, construită în etapa a doua a proiectului, are o suprafaţă totală utilă de 120 de mp, distribuiţi la parter şi etaj.

Anunțuri

Filed under: Business, Imobiliare, , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 935,836 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: