Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Xerox Romania a primit certificare ISO 14001 pentru protectia mediului

La finalul anului trecut, Xerox România a obţinut certificarea ISO 14001, standard ce reprezintă un ansamblu de procese şi cerinţe referitoare la protecţia mediului şi a sistemelor de management aferente.

Un sistem de management al mediului (SMM) conform cu ISO 14001 este un instrument aflat la dispoziţia managementului, căruia îi permite să identifice şi să controleze impactul asupra mediului a activităţilor, produselor sau serviciilor sale.

„Atât prin portofoliul de produse şi servicii, politicile şi procedurile aferente, cât şi prin comportamentul nostru ca organizaţie responsabilă în ceea ce priveşte protecţia mediului înconjurător, respectăm procesele legale şi standardele aferente şi susţinem eforturile clienţilor noştri în acest sens”, afirmă Ioana Bulat, PR Manager Xerox România.

Xerox utilizează consumabile ecologice şi desfăşoară o gamă largă de procese şi activităţi de protecţie a mediului. Xerox România deţine în portofoliu o gamă completă de hârtie reciclabilă pentru copiatoare Recycled, Recycled+ (produsă 100% din materiale reciclate), Recycled Supreme (produsă 80% din materiale reciclate) şi hârtia colorată Recycled Symphony şi Colotech+ Recycled, special creată pentru imprimarea digitală color. Şi echipamentele Xerox reduc impactul asupra mediului înconjurător prin utilizarea unor tehnologii moderne care scad semnificativ consumul de energie şi hârtie. Seria de echipamente ColorQube 9200, care are la bază  tehnologia cu cerneală solidă, reduce costurile de tipar cu până la 62%, dar şi impactul asupra mediului cu până la 90%.

Implementarea unui SMM certificat ISO14001 prezintă o serie de beneficii, cum ar fi: reduce costurile de gestionare a deşeurilor, economiseşte consumul de energie şi de materiale, optimizează costurile de distribuţie, defineşte cadrul necesar pentru îmbunătăţirea continuă a performanţelor în domeniul protecţiei mediului înconjurător. Totodată, această certificare se constituie ca avantaj competitiv în cazul participării la licitaţii. Xerox a obţinut certificarea ISO 14001 pe o perioada de trei ani (2010 – 2013),

Reclame

Filed under: IT&C, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 943,273 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: