Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Acer Ethos Aspire 8950G este disponibil în oferta KOYOS.ro

Acer Ethos Aspire 8950G, una dintre superputerile actuale în materie de computing, este acum disponibil în oferta KOYOS.ro la un preț preferențial.

Sistemele din seria Acer Ethos sunt concepute pentru utilizatorii care nu vor sa facă niciun compromis pentru sistemele lor mobile și care își doresc cele mai noi tehnologii înglobate în cel mai sofisticat pachet. Centrul multimedia oferă experiența unui home theatre cu imagini ultra-realiste afișate pe ecranul LED Full HD cu diagonala de 18.4″, acustică la nivel premium datorită tehnologiei Optimized Dolby® Home Theater® și modalități de control avansate și elegante.

Dotat cu un procesor Intel Core i7 de 2.00GHz și o memorie instalată de 8 GB DDR3, notebook-ul Acer ridică foarte sus ștacheta pentru toți competitorii din zona high-end iar placa video ATI Mobility HD 6650 cu memorie dedicată de 1GB asigură premisele unei experiențe de joc fără întreruperi. Specificațiile extrem de generoase nu numai pentru un notebook, dar chiar și pentru un desktop, se continuă prin hard disk-ul de 1,5 Tb (1.500 GB) și conectivitate wireless completă: 802.11 b/g/n. Opțiunile de conectică sunt foarte variate, notebook-ul oferind 5 porturi USB, conexiune HDMI, eSATA și Firewire.

Butoanele multimedia intuitive și interfața avansată oferă acces rapid la conținutul multimedia iar tastatura de tip chiclet se remarcă nu numai prin aspectul elegant, dar și prin rapiditatea tastării. Finisajele premium și designul deosebit fac din Acer Aspire 8950G o ofertă tentantă chiar și pentru utilizatorii extrem de atenți la aspectul sistemului lor mobil.

Notebook-ul Acer Aspire 8950G vine cu sistemul de operare Windows 7 Home Premium 64 și o garanție de 24 de luni și este disponibil la prețul de 6.844 RON. Mai multe detalii găsiți pe KOYOS.ro.

Magazinul online KOYOS.ro are la bază experiența de 15 ani pe piața de distribuție IT&C a companiei IT&S (International Transactions & Services SA). KOYOS.ro fructifică avantajele sistemului informatic online pentru a fi și mai aproape de utilizatori. KOYOS.ro menține legătura directă cu principalii furnizori de tehnologie și oferă permanent prețuri competitive pentru cele mai noi produse lansate pe piață, dar oferă și posibilitatea de a aduce la comandă, în termenul cel mai scurt cu putință,  accesoriile și produsele speciale solicitate de cumpărători.  IT&S S.A. este certificat ISO 9001: 2008 de către SRAC și IQNet pentru implementarea și menținerea sistemului de management al calității.

Anunțuri

Filed under: IT&C, , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 935,836 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: