Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Charisma a intrat pe piata din Africa

Charisma ERP, sistemul informatic integrat nr. 1 in Romania, a intrat pe piata din Africa, urmand sa fie implementat la Carrefour Automobile Dakar. Contractul cu firma senegaleza, dealer BMW si Land Rover, a fost semnat saptamana trecuta si prevede implementarea solutiei sale de leasing in urmatoarele 4 luni.

Carrefour Automobile a preluat de curand compania de creditare LocAfrique si a devenit unul din principalii jucatori ai pietei de leasing din Senegal, avand planuri de extindere in 7 tari din regiune.
TotalSoft va furniza o solutie completa, compusa dintr-o serie de module destinate nu doar gestionarii activitatii de leasing ci si modelarii business-ului in vederea extinderii sale atat la nivel local, cat si international. Astfel, prin intermediul modulelor de web leasing, de finantare a dealerilor, de business inteligence sau alertare a clientilor, Carrefour Automobile isi va consolida pozitia pe piata, avand acces la tehnologii de ultima generatie, care ii vor permite integrarea directa, prin servicii web, cu furnizorii sai din Europa.

O alta componenta va fi interfatarea Charismei cu aplicatia Bancii Centrale a Africii de Vest si adaptarea sistemului de raportare conform legislatiei in vigoare in aceasta regiune. O data incheiata aceasta faza contractuala, completata de disponibilitatea aplicatiei in limba franceza, Charisma va putea fi adoptata cu usurinta si de alti jucatori ai acestei piete.

Semnarea contractului cu Carrefour Automobile marcheaza nu doar intrarea Charismei pe un nou continent ci si intr-un nou mediu economic si cultural, lucru care va duce la cea de-a 11 localizare a solutiei, in doar 6 ani scursi de la prima implementare internationala.

La nivel mondial, compania TotalSoft a fost listata in topul primilor 10 furnizori de solutii software pentru leasing de catre studiul „Software systems for the leasing industry”.

Reclame

Filed under: IT&C, , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 943,254 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: