Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– FAIR VALUE și-a dublat afacerile în 2010

FAIR VALUE, SAP Gold Partner, a încheiat anul 2010 cu o cifră de afaceri în creştere cu 100% comparativ cu anul precedent şi mizează pe un avans al business-ului cu 20% în acest an.

FAIR VALUE anunță pentru anul trecut afaceri de 14,7 milioane de lei, comparativ cu 7,3 milioane de lei în 2009. De asemenea, compania a înregistrat în 2010 un profit brut de 1,4 milioane de lei, în creștere cu peste 25% față de anul precedent, datorită investiţiilor derulate în majorarea portofoliului de soluţii.

“2010 a fost prima etapă din planul de dezvoltare pe care l-am gândit şi ale cărei baze le-am pus în 2009 pentru următorii 3 ani. Am stabilit astfel un plan investiţional bazat pe reinvestirea profitului din anii precedenţi”, a declarat Metodiu Mehmet, Fondator şi Director General Fair Value.

Acesta a adăugat că în 2010 principalul obiectiv al FAIR VALUE a fost  lărgirea portofoliului de soluţii prin adăugarea la cele de bază din gama SAP ERP a două produse SAP în premieră pentru România şi a altor trei noi produse SAP pentru FAIR VALUE.

Pentru 2011 şi 2012 compania vizează dezvoltarea forţei comerciale capabile să genereze creşterea veniturilor pe toate direcţiile de business cât şi participarea la proiecte naţionale de informatizare a administraţiei publice centrale.

În ceea ce priveşte estimările pentru anul în curs, Metodiu Mehmet preconizează un avans cu aproximativ 20% a business-ului companiei comparativ cu acest an, la peste 17,6 milioane de lei. O creştere similară se va înregistra şi în ceea ce priveşte profitul, care va ajunge la peste 1,6 milioane de lei.

Anul 2011 pentru FAIR VALUE reprezintă anul investiţiilor în forţa de vânzări şi marketing şi consolidarii direcţiilor noi de business, prin creşterea cu 100% a proiectelor din această zonă. Astfel, dacă în 2010 numărul clienţilor a crescut cu 30%, pentru anul acesta planurile noastre vizează un avans cu aproximativ 50 de procente”, a mai adăugat oficialul FAIR VALUE.

2010 a însemnat pentru FAIR VALUE şi creşterea numărului de angajaţi cu 25%, trend care va fi urmat şi în acest an, fiind bugetat un avans cu 40% al personalului.

De asemenea, în ultimul an, FAIR VALUE  a finalizat cu succes toate proiectele planificate. Astfel a implementat SAP Aerospace and Defence, a doua implementare de acest gen din România. În plus a finalizat cu succes primele 2 etape ale celui mai complex proiect din punct de vedere tehnologic al Fair Value de până acum şi unul din cele mai complexe proiecte de implementare SAP realizate în România.

În ceea ce priveşte piaţa locală a aplicaţiilor software, Metodiu Mehmet a subliniat că primul semestru din acest an va fi cel mai greu trimestru din ultimii ani.

“Mediul de afaceri este obosit și pesimist. Administraţia publică centrală şi locală se va confrunta cu lipsa de fonduri. Astfel, piaţa aplicaţiilor software va fi în uşoară scădere faţă de 2010 , cu aproximativ 5-10%”, a declarat acesta.

Despre FAIR VALUE

FAIR VALUE este o companie 100% românească înfiinţată în anul 2005 de omul de afaceri Metodiu Mehmet. După doar 2 ani de activitate, FAIR VALUE a devenit primul partener SAP în România care a atins nivelul SAP Gold Partner.

FAIR VALUE are o foarte bună specializare în implementarea soluţiilor SAP All-in-One, având un portofoliu ce reprezintă peste 60% din proiectele de acest fel din România.

Peste 95% dintre proiectele de implementare ale SAP All-in-One au fost efectuate la companii private, atât autohtone cât şi internaţionale, din domeniile distribuţie, producţie, construcţii şi servicii.

Anunțuri

Filed under: IT&C, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 935,833 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: