Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– AFI Palace Cotroceni a înregistrat o cifră de afaceri de 164 de milioane euro

AFI Palace Cotroceni Mega Fun, cel mai mare centru comercial din Estul Europei destinat în egală măsură cumpărăturilor şi distracţiei, anunţă afaceri de 164 de milioane euro. Luna decembrie 2010 a inregistrat o cifra de afaceri de 22 de milioane euro, cu 15% mai mare comparativ cu aceasi luna a anului 2009.

„Pentru noi, anul 2010 a fost unul de succes din care am invatat foarte multe, avand în vedere ca in mod obisnuit primul an de activitate al unui mall este considerat a fi cel mai greu. În plus, traficul mall-ului chiar şi în lunile iulie si august, a depăşit 1,5  milioane de vizitatori pe luna, cu o cifra de afaceri mai mare de 13 milioane euro lunar, ceea ce a fost o surpriza extrem de placuta consolidand conceptul pe care l-am dezvoltat si implementat inca de la deschidere. Acest lucru ne demonstrează că MEGA FUN a devenit deja o destinaţie de cumpărături şi distracţie.

Pentru 2011 ne vom concentra pe dezvolatrea conceptului „MEGA FUN”  continuand  imbunatatirea mixului de activitati prin atragerea celor mai bune branduri, care vor intra pe piata locala in acest an. Mentionam ca AFI Palace Cotroceni va gazdui incepand cu luna martie primul magazin H&M din Romania, de tip flagship”, a declarat Israel Visel, Mall Manger Mega Fun.

În luna decembrie 2010 cifra de afaceri a crescut cu 3 milioane euro comparativ cu aceeaşi lună a lui 2009, chiar daca aceasta din urma a fost prima luna dupa data deschiderii, ceea ce reprezinta dovada stabilizarii si a performantelor AFI Palace Cotroceni.

Cumpărăturile pentru care s-au alocat cele mai mari bugete fiind bijuteriile.

Această creştere a fost susţinută de programul prelungit al mall-ului, MEGA FUN fiind singurul proiect din Romania deschis NON STOP, gazduind si un hypermarket NON STOP – real,-. Centrul comercial este deschis in totalitate pe tot parcursul anului, inclusiv de sarbatori. Putem aminti  ca centrul comercial a functionat inclusiv pe 25 decembrie şi 1 ianuarie, si ca va fi deasemenea deschis si de sarbatorile de Pasti, răsplătind astfel pe cei pasionaţi cumpărături.

Proiectele pentru anul 2011

AFI Business Park Cotroceni, unul dintre proiectele în derulare, început în luna noiembrie a anului trecut, va fi finalizat în iulie 2012, susţinut de o investiţie de 35 de milioane euro (pentrul primul turn). In viitorul foarte apropiat, odată cu inaugurarea podului Basarab, proiectul va avea acces direct, datorita centurii interne a Bucurestiului, la Piata  Victoriei, Stefan cel Mare si Mihai Bravu.

AFI Palace B. Noi va avea două etaje, cu o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 22.400 mp şi va  include un centru comercial, zone de retail şi o clădire de birouri. Mall-ul va fi conectat de unitatea Do-It-Yoursel care va avea o suprafaţă de 18.000 mp. Conectarea se va face prin intermediul unui coridor comun care va crea un proiect unitar.

AFI Palace Ploieşti, un centru comercial lucalizat la circa 850 de metri de primaria orasului Ploiesti, constă într-un centru comercial cu suprafaţa de aproximativ 29.000 mp, suprafaţa închiriabilă incluzând un hypermarket, ancore şi magazine iar în completarea parcului de retail va fi construită o clădire de birouri de 10.000 mp.

AFI Palace Arad “Afi Palace Arad”, situat chiar in centrul orasului, va contine cel mai nou si mai modern mix de retail parc cu o galerie de magazine cu acces direct din strada, invecinat si in deplina colaborare cu Atrium Arad center, pentru a forma principala destinatie de retail a orasului.

Proiectul va fi ancorat de unul din principalii jucatori pe piata de  hypermarketuri insotit de o galerie comerciala, un magazin de bricolaj si un numar de spatii separate si cu acces din strada precum in imaginile atasate.

Suntem bucurosi sa va anuntam ca negocierile cu principalele ancore ale proiectului sunt aproape finalizate, data deschiderii fiind preconizata la sfarsitul primului trimestru din 2012.

Despre AFI Palace Cotroceni Mega Fun

Amplasat la intersecţia dintre Bd. Vasile Milea şi Bd. Timişoara, AFI Palace Cotroceni Mega Fun oferă non-stop un mix de brand-uri şi activităţi de petrecere a timpului liber, adaptate dorinţelor fiecărui consumator: 250 de magazine; aproximativ 3.000 de locuri de parcare; un hypermarket Real deschis 24/7; 20 de săli de cinema; primul IMAX din România; două cazinouri; un patinoar de aproximativ 1.000 mp – cel mai mare aflat în interior, deschis tot timpul anului; un teren de joacă pentru copii; prima arenă de laser tag din ţară; bowling şi snooker; un cinematograf XD în care efectele 4D de ultimă generaţie sunt îmbinate cu sunetul, luminile şi efectul vântului; hovercraft – mijloc de transport ce se deplasează pe orice tip de suprafaţă, un trenuleţ electric şi o pistă de carting.

Un alt aspect de interes al AFI Palace Cotroceni Mega Fun îl reprezintă programul său de funcţionare non-stop. Hipermarketul real este deschis 24 de ore pe zi, magazinele retailerilor până la miezul nopţii în zilele vineri, sâmbătă şi duminică, iar zona de fast food, restaurante şi atracţii până târziu în noapte.

Vizitatorii pot ajunge la Mega Fun cu toate mijloacele de transport public: cu metroul, autobuzul sau tramvaiul. Staţia de metrou cea mai apropiată de mall este Politehnica, iar autobuzele şi tramvaiele care au staţie în faţa mall-ului sunt: 137, 93, 71, respectiv liniile de tramvai 8, 25, 47, lista putând continua.

***

Mega Fun este un proiect care aparţine AFI Europe, unul dintre cei mai importanţi investitori şi dezvoltatori din domeniul imobiliar din Europa Centrală şi de Sud-Est, deţinând în Cehia, Serbia, România, Bulgaria, Germania, Letonia, Polonia şi Ungaria proiecte de amploare, cum ar fi centre comerciale şi mall-uri, proiecte rezidenţiale de lux, clădiri de birouri sau parcuri logistice. Toate proiectele AFI Europe sunt renumite pentru design-ul lor clasic-elegant şi pentru calitatea construcţiei. Mega Fun este cea mai mare investiţie a companiei din Europa şi cel mai mare centru comercial din Europa de Est.

Anunțuri

Filed under: Business, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 935,836 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: