Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Carpatair intra pe piata turismului de tip leisure cu pachete City Breaks

Carpatair, compania aeriana full-service cu hub la Timisoara, intra pe piata turismului de vacanta, lansand pachete personalizate City Breaks pentru 10 dintre destinatiile operate in Italia, Grecia si Germania.

Noul serviciu Carpatair asigura clientilor transport dus-intors si 3 nopti de cazare la hoteluri de 3 si 4 stele (mic-dejun inclus) pentru 6 destinatii din Italia, 3 destinatii din Germania si o destinatie din Grecia. Aditional, compania ofera asistenta gratuita in configurarea pachetelor personalizate de vacanta, in functie de preferintele de calatorie.

„Prin aceasta oferta turistica tip City Breaks, Carpatair intra puternic pe segmentul operatorilor de turism de vacanta din Romania, incurajand turismul de tip out-going in randul romanilor, prin oferte special configurate pentru ei in functie de cerintele si necesitatile fiecaruia’’ declara Paula Ardelean, Vice-Presedinte Marketing & Vanzari.

Carpatair City Breaks presupune configurarea unui pachet personalizat de calatorie pentru fiecare  client care solicita oferta. Acesta poate alege de pe site-ul www.carpatair.com/citybreak/ro pachetul turistic de care este interesat, urmand apoi ca in baza informatiilor furnizate prin intermediul unui formular, sa i se configureze un pachet de vacanta corespunzator cerintelor sale.

„Vacantele scurte, tip City Breaks au crescut in preferintele romanilor in ultima perioada, acestia avand mai putin timp la dispozitie, dar si bugete mai mici pentru vacanta. Prin astfel de oferte turis

tice dorim sa stimulam vacantele aditionale in randul romanilor, fata de vacantele de baza din perioada concediilor.  Acest tip de pachet este atractiv in primul rand pentru consultanta gratuita care este oferita in planificarea calatoriei, care da posibilitatea de a economisi timp in cautarea celor mai bune variante” adauga Paula Ardelean.

Ultima oferta lansata de Carpatair a fost conceputa pentru Carnavalul de la Venetia 2011, oferind transport dus-intors si 3 nopti de cazare la hotel de 4 stele in Venetia, la preturi incepand  de la  298 euro+taxe. Aditional, clientii pot selecta si rezerva in avans activitatile tematice la care doresc sa participe in timpul Carnavalului, eliminand asftel riscul de a nu mai gasi bilete la fata locului.

Detaliile programului City Breaks si lista ofertelor cu preturi speciale sunt disponibile pe website-ul companiei www.carpatair.com.

Reclame

Filed under: Turism, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 944,981 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: