Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Dr. Sorin Dan Cadar coordoneaza echipa de medici a clinicilor Anima

Incepand din 2011, dr. Sorin Dan Cadar (51 ani) ocupa functia de Medic Sef Coordonator in cadrul retelei de clinici Anima.

Dr. Cadar este medic primar ORL si medic homeopat, Vicepresedinte si membru fondator al Asociatiei Romane de Homeopatie Clinica. Absolvent al Institutului de Medicina din Bucuresti (1985), dr. Cadar a urmat specializari in ORL la Spitalul Clinic Coltea, Centrul medical de fonoaudiologie si chirurgie faciala si Spitalul Militar Central din Bucuresti precum si in homeopatie in Franta. A obtinut Licenta in Medicina Generala cu nota 10.

Dr. Cadar are o experienta profesionala de peste 26 de ani in spitale de stat, clinici si cabinete private, precum si o bogata participare la congrese, conferinte si simpozioane internationale stiintifice.

In pozitia de Medic Sef Coordonator al Clinicii Anima, dr. Cadar va fi responsabil de coordonarea si dezvoltarea echipei medicale precum si de diversificarea serviciilor oferite de reteaua de clinici.

“Alaturi de profesionalism si competenta, este imperios necesar sa reinstauram o relatie medic-pacient bazata pe incredere, siguranta si umanism. Sa dispara notiunea de <<pacient-obiect al muncii>> si sa se revina la normala notiune de pacient-om in totalitatea sa fizico-psihica,” spune dr. Sorin Cadar.

“Activitatea profesionala desfasurata pana acum de domnul dr. Cadar  il recomanda ca fiind un medic ce se preocupa permanent de implementarea metodelor moderne de diagnostic si tratament. Odata cu ocuparea acestei pozitii in cadrul clinicilor Anima, avem siguranta ca pacientii vor beneficia de servicii medicale profesionale si competente, dar si de o atitudine diferita  de cea uzuala, existenta inca in sistemul sanitar romanesc. Clinica Anima vrea sa fie astfel, motorul schimbarii in relatia medic-pacient. O schimbare dorita nu numai de pacientii dar si de medicii Anima,” explica Cristian Sas, Chief Operating Officer Anima.

Reclame

Filed under: Altele, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 936,452 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: