Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– UPC ofera 3 luni gratuit pentru clientii online

UPC România are, începând cu 1 februarie, o ofertă specială dedicată exclusiv clienţilor care se abonează online la serviciile UPC. Astfel, clienţii care vor comanda de pe site-ul www.upc.ro vor primi 3 luni gratuit orice serviciu nou UPC, la încheierea unui abonament pe 1 an.

„Prin lansarea acestei oferte speciale am venit în întâmpinarea clienţilor care îşi doresc disponibilitate, flexibilitate, oferindu-le în plus promoţii şi oferte mai avantajoase, dedicate canalului online, la care au acces 24/7.”, declarã Irina Bucurenciu, Online Manager.

Prin intermediul website-ului UPC clienţii pot comanda orice produs din portofoliul UPC: serviciul de televiziune, internet cu viteza de download de până la 25 Mbps şi convorbiri telefonice gratuite şi nelimitate. Mai multe detalii găsiţi pe site-ul www.upc.ro.

Promoţia exclusiv online se desfăşoară pe parcursul lunii februarie 2011 şi este valabilă pentru toţi clienţii care optează pentru achiziţionarea oricărui serviciu nou de televiziune digitalã, Internet sau telefonie, precum şi pentru cei care aleg să treacă de la televiziunea analogicã la cea digitalã, pentru contractele semnate pe o perioadă de 1 an. Oferta este disponibilã atât pentru clienţii existenţi, cât şi pentru clienţii noi.

UPC România este una dintre cele mai mari companii de comunicaţii prin cablu din ţara noastră. Reţelele UPC România deservesc, în acest moment, peste 1.156.000 de clienţi în 200 oraşe. Potrivit viziunii companiei, această lume fascinantă si complexa în care trăim trebuie să fie accesibilă tuturor. Cei 10.000 de angajaţi UPC din Europa dau viaţă viziunii companiei prin simplitatea şi căldura umană care se regăsesc în fiecare din acţiunile lor. UPC România  este afiliată la Liberty Global, Inc.

Anunțuri

Filed under: IT&C, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 935,833 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: