Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Cosmote lanseaza microsite-ul Gameloft pentru pasionatii de jocuri pe telefonul mobil

COSMOTE România şi Gameloft lansează un microsite prin intermediul căruia utilizatorii serviciului web’n’walk pot accesa cele mai noi şi mai atractive jocuri de pe piaţă pentru telefonul mobil.

Astfel, pasionaţii de jocuri pe telefonul mobil pot accesa microsite-ul Gameloft, de unde pot descărca şi juca titlurile favorite. Microsite-ul poate fi accesat prin bannerele dedicate sau prin teaserele din secţiunea „Jocuri” a portalului web’n’walk.

Am remarcat un interes crescut pentru jocurile mobile în rândul clienţilor noştri şi vrem să ne asigurăm că aceştia au la dispoziţie o varietate mare de jocuri din care să aleagă. De la lansarea web’n’walk, numărul descărcărilor de jocuri a crescut exponenţial şi astfel am decis să îmbogăţim acest portofoliu prin intermediul parteneriatului cu Gameloft. Suntem bucuroşi să anunţăm acest produs nou, mulţumim Gameloft pentru deschidere şi cooperare şi invităm amatorii să se joace cu placere în reţeaua COSMOTE”, a declarat Gabriel Ioniţă, Product & Services Development Senior Manager, COSMOTE România.

Prin accesarea microsite-ului Gameloft, utilizatorii COSMOTE au posibilitatea de a cumpăra şi descărca cele mai noi jocuri. Metoda de cumpărare este identică cu cea folosită în mod curent în portalul web’n’walk: utilizatorul selectează jocul dorit şi apasă butonul de cumpărare. După accesarea link-ului de cumpărare, clientul este taxat şi redirecţionat pe pagina de unde poate descărca jocul respectiv.

Microsite-ul Gameloft pune la dispoziţia pasionaţilor peste 200 de jocuri pentru telefonul mobil, dintre care cele mai recent lansate sunt: Jurassic Park, Real Football 2011, Tower Assault, Assassin’s Creed Brotherhood, Gangstar 3: Miami Vindication, The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader, Platinum Solitaire 3, Zombie Infection 2.

Serviciul web’n’walk a fost lansat în decembrie 2009, oferind utilizatorilor COSMOTE România navigare nelimitată pe Internet de pe telefonul mobil, precum şi acces la diferite categorii de conţinut prin intermediul portalului web’n’walk.

COSMOTE Romania avea 6,7 milioane de clienti la 30 septembrie 2010. Lansata in 2005, COSMOTE Romania a inregistrat cea mai rapida dezvoltare a retelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007. In mai putin de cinci ani, COSMOTE Romania si-a depasit competitorii in ceea ce priveste reteaua de acoperire nationala. In prezent, COSMOTE Romania ofera acoperire pentru 99% din populatie si 90% din teritoriu. COSMOTE Romania este divizia locala a COSMOTE Group, operatorul cu cea mai extinsa prezenta in sud-estul Europei, care are o baza de 21,3 milioane de clienti in Grecia, Albania, Bulgaria si Romania.

Anunțuri

Filed under: IT&C, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 934,334 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: