Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Motorul antimalware al Panda Security a fost desemnat castigator in ultimul test de detectie al AV-comparatives.org

–       Cu o rata de detectie de 99,9%, Panda Antivirus Pro 2011, cu acelasi motor de detectie ca toate solutiile Panda Security, a castigat cea mai mare rata de detectie “Advanced +” acordata de catre prestigiosul laborator

–       Testul a fost derulat in luna Decembrie, cand mai multe solutii de securitate au fost testate pe 82.036 mostre de PUPs (“Potentially Unwanted Applications”), o categorie care include spyware, adware si rogueware.

Panda Antivirus Pro 2011, produsul din gama de retail de la  Panda Security –The Cloud Security Company–, a fost declarat castigator, cu cea mai mare rata de detectie “Advanced +” acordata in urma testului de scanare “la cerere” efectuat de av-comparatives.org. Acest test analizeaza rata de detectie a PUP (programe potentiale nedorite), o categorie care include spyware, adware si rogueware (antivirus fals).

Testul organizat de AV-comparatives.org, prestigiosul laborator de securitate independent, a alocat o serie de 82,036 mostre. Detectand 99.9% dintre amenintari, Panda a demonstrat cat de eficiente sunt produsele proprii impotriva acestor tipuri de amenintari.

Un grafic edificator poate fi gasit la adresa: http://www.flickr.com/photos/panda_security/5374400329/

Un clasament este disponibil accesand: http://www.flickr.com/photos/panda_security/5374400325/

Conform raportului Panda Security din 2010, “Programele Potentiale Nedorite” – reprezinta 11% din cele peste 20 de milioane amenintari care au aparut si au fost clasificate de Collective Intelligence (tehnologia proprietara Panda Security pentru detectie, analiza si dezinfectie malware) pe parcursul ultimului an. De fapt, 40% din toate programele antivirus false existente au fost create in 2010. Cu alte cuvinte, deoarece acest nou tip de amenintare a aparut pentru prima data cu patru ani in urma, Panda Security a clasificat un total de 5.651.786 exemple individuale de programe antivirus false, iar dintre acestea, 2.285.629 au aparut in perioada Ianuarie –  Noiembrie 2010.

Produsul desemnat castigator, Panda Antivirus Pro 2011, face parte din gama de produse de retail de la Panda Security, iar motorul sau antimalware si rata de detectie se regasesc si in  celelalte solutii. Tehnologia sa pentru detectarea si identificarea malwareului este cunoscuta de milioane de utilizatori care alcatuiesc comunitatea de Collective Intelligence, un sistem automat pentru detectarea, analizarea si clasificarea noilor amenintari in timp real.

Anunțuri

Filed under: IT&C, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 936,027 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: