Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Vodafone, partener al primului concert pe care Bon Jovi il sustine in Romania

Vodafone Romania are placerea sa anunte ca este partener al primului concert pe care trupa americana Bon Jovi il va sustine in Romania. Concertul continua seria de evenimente Vodafone Best Music.

Primul concert Bon Jovi in Romania, organizat si promovat de D&D Entertainment, unul dintre cei mai importanti promotori de concerte internationale din Romania, va avea loc in data de 10 iulie 2011, in Piata Constitutiei din Bucuresti.

„Ne bucuram sa fim partener al primului concert Bon Jovi la Bucuresti, care se anunta cel mai mare eveniment muzical al anului in Romania. Prin aceasta asociere, Vodafone continua seria concertelor Vodafone Best Music, platforma prin care sustinem muzica de calitate si aducem publicului din Romania cei mai mari artisti internationali in concerte live”, a spus Marco Kind, Chief Marketing Officer, Vodafone Romania.

Show-ul de la Bucuresti face parte din turneul de promovare a albumului “Greatest Hits”, o poveste care acopera trei decenii si ii recomanda drept una din cele mai mari trupe ale lumii. Turneul Bon Jovi va incepe in februarie in Statele Unite si continua in vara in Europa.

“Greatest Hits” promoveaza single-ul “What do you got?”, care este in fruntea clasamentelor din toata lumea, iar intreaga colectie a ajuns deja pe locul 5 in 20 de tari din intreaga lume, printre care Germania, Statele Unite, Marea Britanie, Norvegia, Spania, Elveţia, Austria, Olanda, Noua Zeelanda, Argentina si Coreea de Sud. Pana acum, albumul “Greatest Hits” a vandut mai mult decat compilatia “Cross Roads” din 1994, care inregistrase 21,5 milioane de exemplare.

Bon Jovi au vandut pana in prezent peste 120 milioane de exemplare din albumele lor, au tinut peste 2600 de concerte live in peste 50 de tari, avand un public de peste 34 de milioane de oameni – iar numarul fanilor lor continua sa creasca.

Prin programul Vodafone Best Music, Vodafone a fost sponsorul oficial al mai multor concerte sustinute de mari artisti in Romania, precum Rolling Stones, Madonna, Shakira, Beyonce, Depeche Mode.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.804.000 de clienti, la 31 decembrie 2010. Vodafone este una dintre cele mai mari companii de comunicaţii mobile din lume dupa venituri, cu aproximativ 358 milioane de clienţi, la 31 decembrie 2010. În prezent, Vodafone are divizii in peste 30 de ţări pe 5 continente si peste 40 de reţele partenere în întreaga lume.

Anunțuri

Filed under: Lifestyle, , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 936,027 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: