Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– FAN Courier, supus unor tentative de fraudă

FAN Courier, lider de piaţă în domeniul serviciilor de curierat, işi avertizează clienţii în privinţa tentativelor de fraudă venite din partea celor care se folosesc în mod ilicit de numele şi datele de contact ale companiei.

Compania FAN Courier face eforturi susţinute pentru a preîntâmpina astfel de situaţii, acţionând pe căi legale pentru a-si proteja clienţii.

“ Am descoperit recent faptul că există o firmă care funcţionează sub denumirea de Reality Express Curier si sustine ca are sediul pe str. Fabrica de Glucoză nr. 11C, Bucureşti, Pipera. La această adresă funcţionează un punct de lucru al FAN Courier iar aceşti presupuşi curieri ridică coletele oamenilor şi dispar fără urmă. La datele de contact de pe site-ul lor figurează adresa noastră şi un numar de telefon care nu poate fi accesat. Îi atenţionăm pe toţi clienţii si colaboratorii FAN Courier, credem că este important să fie vigilenţi şi să ştie ca angajaţii nostri au echipament adecvat, inscriptionat cu sigla companiei si legitimaţie care poate fi solicitată în orice moment, pentru siguranţă” a declarat Adrian Mihai, Director Dezvoltare FAN Courier.

Compania FAN Courier a făcut o sesizare la poliţie privind această tentativă de fraudă şi tratează cu maximă seriozitate astfel de situaţii care pun în pericol bunurile tuturor celor care apelează la serviciile unor astfel de firme. Compania mulţumeşte pe această cale tuturor celor care fac sesizări, denunţând şi limitând amploarea fenomenelor de acest gen.

FAN Courier este compania lider de piata in domeniul serviciilor de curierat, înfiinţată în 1998, cu capital 100% românesc. Cei trei acţionari sunt Felix Patrăşcanu şi fraţii Adrian şi Neculai Mihai. Compania are peste 14.000 de clienţi dintre care 90% reprezintă persoane juridice. FAN Courier expediază cu propria flotă de 1.500 maşini (sistem “door to door”) plicuri şi colete în ţară, în condiţii de maximă siguranţă, discreţie şi profesionalism, asigurând în acelaşi timp şi servicii de curierat internaţional prin parteneriate solide cu firme renumite la nivel mondial. În cadrul întâlnirii partenerilor din reţeaua NetExpress Europe (cea mai puternică reţea independentă specializată în transporturi rutiere în regim de curierat express şi cargo) compania FAN Courier a primit premiul “Agent of the Year 2009”.

Reclame

Filed under: Business, , ,

One Response

  1. Mihai spune:

    Oamenii care lasa coletele oricui sunt de vina daca se intampla ceva cu ele. Nu dai un pachet oricui, te duci la sediu si acolo rezolvi tot, daca nu esti atent e doar problema ta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 943,273 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: