Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Okian.ro deschide piata cartilor digitale cu 100.000 de ebooks

La 6 luni dupa intrarea pe piata cartilor in limba Romana, Okian.ro isi face intrarea si pe piata cartilor digitale anuntand un portofoliu de peste 100.000 de ebooks de la peste 450 de edituri.

Sectiunea de carti digitale vine in intampinarea nevoilor clientilor de a avea la dispozitie volume intr-un timp foarte scurt. ”Pentru multi dintre clientii nostri, cartea inseamna in primul rand informatie. In conditiile in care informatia pe care o cauti te desparte de finalul unui proiect, accesul imediat la aceasta se impune ca o necesitate”, a declarat Bogdan Colceriu, coordonatorul proiectului Okian.

Toate aceste titluri sunt in limba engleza insa interesul Okian pentru cartile digitale romanesti ramane la fel de mare. “Vremea ebook-urilor autohtone nu a venit inca, cu exceptia catorva proiecte, insa nu vom putea fugi prea mult de tendinta mondiala”, continua Bogdan Colceriu.

Pe langa avantajul legat de disponibilitate, cartile digitale beneficiaza si de costuri mai reduse in comparatie cu varianta imprimata. Daca pentru o carte tiparita in limba engleza vorbeam despre un minim de 30-40 lei, pentru eBook preturile pornesc de la 10 lei.

Detinatorii unui calculator personal, a unui iPad, Samsung Galaxy Tab sau Sony Reader vor putea citi cartile disponibile pe Okian prin intermediul Adobe Digital Editions.

Alaturi de cartile digitale si cele peste 1 milion de carti tiparite in romana si engleza, Okian a adaugat in portofoliul sau si 3.000 de audiobooks. Imprimate pe suport digital, aceste se vor livra in acelasi regim ca si cartile tiparite.

In 2010, www.okian.ro a inregistrat, din vanzarea de carte, o cifra de afaceri de 900.000 RON si este convinsa de depasirea milionului in 2011.

Reclame

Filed under: Altele, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 943,272 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: