Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Carpatair: cifra de afaceri de 74 milioane euro in 2010

Carpatair, compania aeriana full-service cu hub la Timisoara, a inregistrat in 2010 o cifra de afaceri de 74 milioane euro, in crestere cu aprox. 14% fata de anul 2009. Compania a raportat de asemenea o crestere cu 13% a numarului de pasageri transportati pe zboruri regulate in 2010 si o crestere cu 6,5% a gradului de ocupare fata de 2009.

La baza rezultatelor din 2010 a stat strategia de expansiune inceputa in 2009 si continuata sustinut in 2010. Astfel, anul trecut, Carpatair a adaugat 2 noi baze operationale (Craiova si Bacau) la cele doua traditionale (Timisoara si Bucuresti). In paralel, compania a introdus 6 noi destinatii, crescand cu 14 % numarul total al zborurilor operate in 2010.

“Un alt pas important realizat in 2010 a fost intrarea in operare cu zborurile Bucuresti – Milano pe Aeroportul Linate din Milano. Carpatair este singura companie romaneasca careia i-a fost permisa operarea de pe acest aeroport recunoscut pentru pozitionarea extrem de avantajoasa si accesul fata de centrul orasului. Pentru Carpatair, obtinerea accesului pe Milano – Linate este un mare succes si reprezinta o recunoastere a calitatii serviciilor companiei” adauga Paula Ardelean.

Cu noile rute introduse in 2010 Carpatair isi consolideaza pozitia de lider national si regional pe relatia Italia, fiind compania cu cele mai multe frecvente de zbor/saptamana (152 zboruri one-way – 76 frecvente) si cu cele mai multe destinatii operate in Italia (9 destinatii).

La inceputul anului 2011, Carpatair a intrat puternic pe segmentul turismului de vacanta, lansand pachete City Breaks personalizate pentru 10 destinatii operate in Italia, Grecia si Germania. Noul serviciu Carpatair asigura clientilor transport dus-intors si 3 nopti de cazare la hoteluri de 3 si 4 stele (mic-dejun inclus) si, aditional, asistenta gratuita in configurarea pachetelor personalizate.

Biletele de calatorie Carpatair pot fi achizitionate online, prin accesarea adresei www.carpatair.com, cat si prin intermediul Carpatair Call-Center sau a agentiilor de turism.

Reclame

Filed under: Business, Turism, , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 943,273 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: