Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Indoor Media sustine Ziua Indragostitilor…cu Directia 5

Compania de publicitate neconventionala, Indoor Media, pledeaza pentru indragostiti. Pledeaza pentru dragoste. Sustine armonia, jocul, cantecul, frumosul. Toate acestea, alaturi de o muzica buna, in acorduri dragastoase… si cum altfel, s-ar putea petrece acest lucru, fara Directia 5, un concert organizat de Cat Music Media Services?

Concluzia este ca Indoor Media, parte a grupului Alleria Management (Media Pro), sustine concertul “Valentine’s Day cu Directia 5”, din data de luni, 14 februarie. Concertul este organizat de catre Cat Music si are loc la Sala Palatului, ora 19.30, pentru a aduna laolalta un public iubitor de muzica buna romaneasca.

In acordurile melodiilor “Esti Stilul meu”, “Am nevoie de Tine”, “Si ce Daca?”, “Daca ai Stii”… si nu numai, Directia 5 isi propune sa ofere ascultatorilor sentimentul unei zile placute si optimiste. O incheiere ideala a unei Zi a Indragostitilor!

Cat Music Media Services isi propune sa incante publicul roman si anul acesta, in perioada dragostei, incununand seara Valentine’s Day cu un concert dedicat.

Divizia de indoor a grupului Media Pro, Indoor Media, prin segmentul publicitații neconventionale a pus inca de la inceput la dispozitia clientilor locatii variate cu un target greu de atins prin mijloacele clasice: universitati, licee, sali de fitness premium, centre spa si wellness, cinematografe si gari din Bucuresti si tara, asigurandu-le acestora suporturi inovative, usor de remarcat si foarte eficiente in captarea atentiei.
Prin campania „Indoor Media sustine muzica buna”, jucatorul de indoor advertising doreste sa promoveze evenimentele de calitate si sa aduca in prim-plan valorile artistice care merita toata atentia.

Reclame

Filed under: Lifestyle, , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 936,452 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: