Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Oreo încearcă să intre în Cartea Recordurilor (Guinness World Records)

Oreo, biscuitul preferat al lumii, face un apel la fanii săi din întreaga lume să se alăture încercării sale de a intra în Cartea Recordurilor Guinness World Records® pentru „cele mai multe like-uri” pentru o postare pe Facebook în 24 de ore”.

Încercarea de atingere a recordului va începe marţi, 15 februarie, la ora 17:00, când comunitatea Oreo de pe Facebook, care cuprinde 16 milioane de fani din întreaga lume, va avea 24 de ore la dispoziţie pentru a da un „like” la o postare a celebrei mărci de biscuiţi.

Conform regulilor Guinness World Records pentru această categorie, fanii Oreo vor trebui să adune minim 45.000 de „like-uri” pentru a câştiga titlul, astfel încât marca lor preferată să devină „biscuitul cel mai iubit” din lume. Dacă va reuşi, Oreo va deveni prima marcă ce va deţine un titlu Guinness World Records pe Facebook.

Oreo este iubit în întreaga lume şi atrage fanii nu doar datorită gustului său delicios, ci şi ritualului său unic „răsuceşte, gustă crema şi înmoaie în lapte” – un moment special de bucurie copilărească savurat cu un biscuit Oreo şi o cană de lapte, care se traduce în orice limbă sau cultură. Această încercare de a intra în Guinness World Records îşi propune să  pună în evidenţă  capacitatea mărcii de a aduce laolaltă familiile din întreaga lume, într-un mod nou, contemporan … dragostea comună pentru un biscuit Oreo.

Pentru a participa la încercarea Guinness World Records sau pentru mai multe informaţii despre Oreo, vă rugăm vizitaţi www.facebook.com/oreo.

Kraft Foods construieşte o adevărată forţă globală în industria snack-urilor şi un portofoliu de neegalat de mărci pe care oamenii le iubesc. Cu un venit anual de aproximativ $48 miliarde, Kraft Foods este a doua mare companie din industria alimentară, din lume, care face produse delicioase pentru miliarde de consumatori în aproximativ 170 de ţări. Portofoliul include 11 mărci simbol cu venituri ce depăşesc 1 miliard de dolari – biscuiţii Oreo, Nabisco şi LU; ciocolata Milka şi Cadbury; guma de mestecat Trident; cafeaua Jacobs şi Maxwell House; crema de brânză Philadelphia; brânzeturile, gustările şi sosurile Kraft; preparatele de carne Oscar Mayer. Aproximativ 70 de mărci generează un venit anual de peste 100 de milioane de dolari. Kraft Foods (www.kraftfoodscompany.com; NYSE: KFT) este listată la indicii bursieri Dow Jones Industrial Average, Standard & Poor’s 500, Dow Jones Sustainability Index şi Ethibel Sustainability Index.

Anunțuri

Filed under: Altele, , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 934,394 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: