Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Sony publica gratuit specificatiile de baza ale monturii E pentru camerele foto cu obiective interschimbabile

Sony Corporation anunţă publicarea gratuită a specificaţiilor de bază ale monturii “E” pentru camerele foto cu obiective interschimbabile, destinate producătorilor de obiective şi adaptoare de montură, începând cu data de 1 aprilie 2011. Publicarea specificaţiilor facilitează dezvoltarea produselor conform specificaţiilor monturii “E”, de către producătorii de obiective şi adaptoare de montură.

Utilizatorii camerelor “NEX-3”, “NEX-5”, “NEX-VG10” de la Sony, precum şi ai viitoarelor produse de imagine digitală compatibile cu montura “E”, vor putea folosi obiective interschimbabile de la Sony, dar şi de la alţi producători.

În acelaşi timp, utilizatorii vor putea să ataşeze camerelor lor Sony obiective de la alţi producători, printr-un adaptor de montură.

Sony consideră că dezvoltarea segmentului de produse de imagine digitală cu montură “E” va spori bucuria a şi mai mulţi entuziaşti ai fotografiei şi ai filmării.

Specificaţiile de bază vor fi făcute publice producătorilor de obiective şi de adaptoare de montură după procesul predefinit de aprobare şi de semnare a termenilor şi a condiţiilor de utilizare cu Sony.

Decizia de publicare a specificaţiilor de bază ale monturii “E” a fost adoptată de următoarele companii:

Carl Zeiss AG

Din poziţia de producător independent de obiective, Carl Zeiss primeşte călduros publicarea specificaţiilor monturii “E” de către Sony. Aceasta ajută dezvoltarea produselor, avantajează utilizatorii şi poziţionează montura “E” drept un sistem nou, sănătos şi puternic pe piaţa produselor de imagine digitală.

Cosina Co., Ltd.

Cosina Co., Ltd este încântată de potenţialul monturii “E” de la Sony, care permite integrarea senzorilor de mari dimensiuni în camerele compacte, cu obiective interschimbabile. Avem aşteptări mari pentru montura “E”, cu estimarea de a crea o nouă cultură fotografică. Ne exprimăm astfel entuziasmul pentru decizia Sony de a oferi informaţii referitoare la montura “E”.

Sigma Corporation

Sigma Corporation adoptă în totalitate decizia Sony de a face publice specificaţiile de bază ale  monturii E”. Considerăm că această mişcare va spori creşterea şi diversificarea sistemelor foto în industrie şi va oferi fotografilor entuziaşti o gamă amplă de opţiuni ce va îmbogăţi stilul lor de fotografiere.

Tamron Co., Ltd.

Tamron Co., Ltd adoptă decizia Sony de a dezvălui specificaţiile de bază ale monturii “E”. Ţelul nostru este de a oferi utilizatorilor noi soluţii şi entuziasm fără precedent în experienţa de fotografiere, prin crearea şi vânzarea de obiective cu montură “E”.

Întrebările şi aplicaţiile cu privire la publicarea specificaţiilor de bază ale monturii “E” pot fi găsite la http://www.sony.co.jp/e_mount/QA_Application/. Site-ul va putea fi accesat de la 1 aprilie 2011.

Reclame

Filed under: IT&C, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 943,254 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: