Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– TomTouch a contractat deja 5 mese multitouch produse în România

TomTouch, divizia interactivă a companiei CS Vision, a prezentat în septembrie 2010 prima masă multitouch produsă în România. De atunci, cei de la TomTouch au reușit să contracteze 5 astfel de mese interactive.

Cine sunt beneficiarii? „Două le vom livra unui post de televiziune, vor să folosească această suprafață în prezentarea subiectelor unei emisiuni de actualitate socială. I-a încântat ideea că pot prezenta fotografii, filme și alte documente, hărți de exemplu, într-un format interactiv, că pot manevra mai mulți aceste obiecte și că totul este la îndemâna realizatorului și a invitaților săi. Pentru noi va fi o mare provocare, căci emisiunea este una realizată în direct, în fiecare zi a săptămânii, la o oră de vârf”, declară Răzvan Bâgiu, proprietarul CS Vision.

Celelalte mese au fost solicitate de agenții de publicitate pentru clienți ai acestora, din domeniul farmaceutic, fmcg și auto. „O masă va fi folosită într-un salon de prezentare auto, având ca prim scop să permită configurarea modelelor după dorințele clienților. Interacțiunea cu o astfel de masă este diferită de tot ceea ce s-a putut face până acum într-un astfel de showroom”, precizează Răzvan Bâgiu.

O masă multitouch costă 9500 de euro, iar cei de la TomTouch văd că ar putea ajunge anul acesta la 15 livrate.

Pentru TomTouch, alături de producția de terminale informative sau tranzacționale, există solicitări din ce în ce mai multe pentru terminale interactive pentru publicitatea outdoor. TomTouch a implementat, deja de 2 ani, soluții de publicitate interactivă în stațiile de autobuz, iar anul acesta a contractat și totemuri stradale, ce permit interacțiunea cu utilizatorii datorită unor touchscreenuri de peste 1,3 m diagonală.

„Solicitările sunt diferite doar din punctul de vedere al aplicațiilor. În general, hardware-ul produs este similar, toate terminalele având ca element comun ecranul mare interactiv, iar pentru noi să le carcasăm diferit este relativ ușor, căci avem producția aici, la Brașov. Aplicațiile sunt de la simple puzzle-uri până la unele mai complexe, dar toate au în comun interacțiunea cu utilizatorii. În plus, avem un avantaj față de soluțiile de publicitate stradală clasice prin faptul că oferim rapoarte exacte de utilizare, în timp real”, a mai spus Răzvan Bâgiu.

CS Vision a fost înființată în octombrie 2002, fiind deținută de antreprenorul brașovean Răzvan Bâgiu. Compania deține 2 linii de afaceri, implementare de soluții software, respectiv producția de terminale și aplicații interactive.

În acest moment compania are 32 de angajați care își desfășoară activitatea în București și Brașov, unde CS Vision deține și o hală de producție.

Anunțuri

Filed under: Business, IT&C, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 935,833 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: