Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Star Storage raportează în 2010 o cifră de afaceri de peste 20 mil. euro

Star Storage, leader în soluţii şi servicii pentru protecţia şi managementul informaţiilor din România, raportează pentru 2010 afaceri de peste 20 mil. euro, în creştere cu mai mult de 50% faţă de anul 2009, în principal ca urmare a investiţiilor realizate în portofoliul de soluţii şi de servicii externalizate de data center şi printare şi împlicuire a documentelor.

“Dintre cei peste 10 ani de activitate pe piaţa din România, 2010 a fost de departe cel mai dificil an, nu numai pentru noi, ci pentru întregul mediu de afaceri”, sustine declară Cătălin Păunescu, Managing Director Star Storage.

Considerăm, însă, că investiţiile realizate încă de la începutul anului 2009 în lansarea de noi linii de business şi în dezvoltarea celor existente ne-au ajutat să depăşim toate provocările pe care acest an ni le-a oferit. În 2010 am dezvoltat un nou business unit – Records Archiving & Man­agement – care are ca pilon principal un nou obiectiv de investiţii – Centrul de Arhivare şi Management a înregistrărilor fizice, devenind astfel singura companie din România care oferă servicii integrate de management al arhivelor hibride.

Toate diviziile au înregistrat creşteri importante, însă cea mai mare creştere în acest an au adus-o diviziile de Infrastructură, Data Center Outsourcing şi Output Management Outsourcing (serviciile de printare şi împlicuire a documentelor), ultimele două beneficiind şi de cele mai mari investiţii în 2009 – 2010 (numai în 2010 investiţiile se ridica la peste 2 mil EUR). Sectorul privat a contribuit cu cca. 70% la cifra de afaceri, în timp ce sectorului public îi revin cca. 30%. În ceea ce ne priveşte, în ciuda investiţiilor semnificative făcute în dezvoltarea de soluţii specifice, sectorul public rămâne o dezamăgire datorită numarului mic de proiecte şi lipsei de consistenţă în execuţia unei strategii naţionale coerente de IT&C” declară Cătălin Păunescu, Managing Director Star Storage.

Un reper important al anului 2010 este faptul că la sfârşitul lui august Star Storage a împlinit 10 ani de activitate, caracterizaţi de creştere, inovaţie, performanţă şi investiţii în viitor şi faptul că după aceşti 10 ani continuăm să facem performanţă ne dă siguranţa că suntem pe drumul cel bun.

Star Storage şi-a dezvoltat un portofoliu de soluţii şi servicii, construit pe principiul integrării complete de-a lungul întregului ciclu de viaţă al informaţiei şi a fost privită întotdeauna ca un punct de referinţă în domeniu în ceea ce priveşte tehnologia de ultimă generaţie, integrarea la nivelul serviciilor şi specializarea în domeniul serviciilor externalizate. În domeniul protecţiei şi managementului datelor şi documentelor, compania se diferenţiază atât prin serviciile oferite în “cloud”, prin modelul de externalizare “IT as a Service”, cât şi prin faptul că a reuşit să atragă şi să crească o echipă de specialişti de talie internaţională în domenii precum arhivele hibride, managementul ciclului de viaţă al documentelor, managementul centrelor de date şi dezvoltarea de aplicaţii de gestiune a conţinutului şi proceselor de afaceri.

“Pentru anul 2011, Star Storage anticipează o creştere a cifrei de afaceri de peste 25%. În acest an, ne vom concentra pe creşterea valorii companiei prin consolidare şi excelenţă la nivel operaţional. Credem că succesul companiei a fost determinat de o echipă de campioni şi, de aceea, ne vom concentra eforturile atât pe dezvoltarea actualei echipe, cât şi pe atragerea celor mai buni specialişti în domeniu” a continuat Cătălin Păunescu, Managing Director Star Storage.

Star Storage este o companie românească, cu capital 100% privat, leader în soluţii pentru protecţie şi management al informaţiilor (date şi documente) în România.

În cadrul celor 6 divizii de business dezvoltate, compania oferă soluţii pentru infrastructură, soluţii de afaceri orientate pe managementul conţinutului şi al proceselor, soluţii GIS precum şi servicii externalizate de management al arhivelor hibride (arhivare electronică, procesare formulare, data entry, management al arhivelor electronice în conformitate cu Legea nr. 135/2007, arhivare fizica), output management (producţie şi împlicuire a documentelor) şi data center.

Anunțuri

Filed under: Business, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 935,836 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: