Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Veniturile Indesit Company au crescut cu 10,2% in 2010

Indesit Company a raportat pentru anul 2010 venituri de 2,9 miliarde euro, în creștere cu 10,2% față de nivelul de 2,6 miliarde euro raportat pentru anul 2009. La nivelul trimestrului patru, veniturile au înregistrat nivelul de 811 milioane de euro, în creștere cu 16,6% față de 695 milioane euro în trimestrul similar din 2009.

În ceea ce privește profitul net al Indesit Company în 2010, acesta a fost de 89,7 milioane euro, față de 34,5 milioane euro în 2009. Profitul net pentru trimestrul patru din 2010 a fost de 21, 9 milioane euro.

Indicele EBIT pentru 2010 a fost de 184 milioane euro, în creștere cu 55% față de anul precedent.

“Creștem foarte rapid, cu mult peste creșterea pieței, “ a declarat Marco Milani, CEO-ul Indesit Company. “Am reușit să menținem rata de profitabilitate la un nivel ridicat. La fel ca în 2010, și în 2011 vom continua să investim în produse noi și în comunicare, instrumente de bază în procesul de creștere a Indesit Company.”

Zona Europei de Est (Rusia și republicele asiatice, Polonia, Ucraina, Modova, Cehia, Ungaria, România, Grecia, Turcia, Bulgaria și alte țări balcanice) a înregistrat în 2010 venituri de 930,4 milioane euro, față de 747,9 milioane euro în 2009. Profitul operațional a crescut de la 87 milioane euro în 2009 până la 107,2 milioane euro în 2010.

Zona a înregistrat o creștere importantă a veniturilor în trimestrul patru din 2010 față de cel similar din 2009, de 42,3%, de la nivelul de 207,6 milioane euro până la nivelul de 295,5 milioane euro.

Principalele premii obținute în primele nouă luni din 2010

Good Design Award (pentru 2009)- premiu de design câștigat de frigiderul Hotpoint Quadrio în secțiunea electrocasnice

Prodotto dell’Anno 2010– câștigat de cuptorul Hotpoint Openspace, datorită capacității extinse, a flexibilității și a designului inovator

Confindustria Andrea Pininfarina Award for Excellence în categoria “Champion of Innovation”- pentru vocația puternică față de inovație

Collective agreements and production effectiveness as the basis for social and labour rights protection”-pentru implicarea în cauze sociale în zona Lipetsk din Rusia

Imprese per l’Innovazione” (Enterprises for Innovation)”, instituit de Confindustria and Associazione Premio Qualità Italia, în categoria “Companii Mari” pentru “managementul sistematic și integrat al inovației care duce la îmbunătățirea calității și a gradului de satisfacție a consumatorilor.”

“Prize of Prizes”, înmânat de Giorgio Napolitano, președintele Italiei

ICT Innovation in Design Award” obținut în cadrul târgului SMAU pentru utilizarea tehnologiilor avansate în proiectele de dezvoltare a noi produse.

Despre Indesit Company:

Compania este al doilea mare producător de electrocasnice din Europa. Este lider de piață în Italia, Marea Britanie, Rusia, Portugalia, și Ucraina și este unul dintre primii trei jucători

de pe piață în țări ca Franța, Polonia, Turcia, Bulgaria, România. Indesit Company își desfășoară activitatea prin 17 unități de producție (Italia, Polonia, Marea Britanie, Rusia, Turcia) și prin

24 de filiale comerciale în întreaga lume, având 17.000 de angajați.

În România, Indesit Company este prezentă din 1996 cu un birou de reprezentanță. Biroul local coordonează activități logistice, de marketing și de service. Distribuția produselor se realizează prin parteneri specializați, la nivel național.

Anunțuri

Filed under: Business, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 935,836 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: