Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Wizz Air intra pe piata din Macedonia

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low fare – low cost din Europa Centrală şi de Est anunţă începerea operaţiunilor pe piaţa din Macedonia prin deschiderea unei rute din Skopje către Londra-Luton pe data de 20 iunie. Zborul va fi operat iniţial de trei ori săptămânal.

József Váradi, Chief Executive Officer Wizz Air a declarat: “Fiind primul operator low cost de pe piaţă, Wizz Air este încântat să ofere serviciile sale pasagerilor macedoneni, care de acum se pot bucura de tarifele noastre cu adevărat accesibile, alături de o experienţă de zbor deosebită pe parcursul întregii călătorii. Intrarea noastră pe piaţă va creşte traficul pasagerilor şi va avea ca efect accelerarea afacerilor locale, precum şi a  angajărilor.”

Murat Örnekol, Chief Operations Officer TAV Airports a declarat: “Suntem bucuroşi că Wizz Air, cea mai mare companie aeriană din Europa Centrală şi de Est, intră în Macedonia, colaborând cu aeroportul Alexandru cel Mare din Skopje, operat de TAV, o companie globală de administrare aeroportuară. Pasagerii noştri vor avea plăcerea să beneficieze de zboruri confortabile şi la tarife reduse şi aşteptăm cu nerăbdare să observăm creşterea traficului de pasageri.”

Bletele sunt deja disponibile pe wizzair.com la tarife începând de la 34,99 euro (un singur zbor, toate taxele incluse).

Wizz Air a transportat 9,8 millioane de passageri în ultimele 12 luni. Flota companiei este compusă în prezent din 34 de aeronave Airbus A320 care operează de la 12 baze aflate în Polonia, Ungaria, Bulgaria, România, Ucraina si Cehia. Cea de-a 13-a bază, din Belgrad Serbia şi cea de-a 14-a din Vilnius, Lituania vor deveni operaţionale din primăvara lui 2011 .

Filed under: Turism, , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 934,242 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: