Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

. Garmin a lansat un dispozitiv GPS special conceput pentru tiruri si camioane

Garmin International Inc., divizie a Garmin Ltd. (NASDAQ: GRMN), lider global în producerea de sisteme de navigatie, a lansat seria dēzl, o nouă gamă de GPS-uri Garmin, create special pentru industria camioanelor over-the-road.

dēzl dispune de un display de 5 inch, difuzor încorporat și oferă o serie de opțiuni user-friendly, inclusiv puncte de interes (POI) specifice pentru camioane, prin intermediul The National Truck & Trailer Services (NTTS) Breakdown Directory, istoricul orelor, consumului de carburant și al kilometrajului, limite de viteză pentru camioane și planificare avansată a navigării și a traseelor, calculate cu ajutorul tehnologiei Garmin’s nüRoute™.

„ dēzl a fost creat pentru a satisface necesitățile navigării din industria camioanelor”, a declarat Dan Bartel, vicepreședinte al diviziei de vânzări globale în cadrul Garmin. „Îndeajuns de mare pentru ca detaliile ecranului să fie corect vizualizate și cu un difuzor destul de puternic pentru a fi auzit în mediul zgomotos specific camioanelor, dēzl conține o serie de opțiuni preinstalate, speciale pentru camioane, care pot ajuta utilizatorii să economisească timp, bani și combustibil, dispozitivul îmbinând, astfel, practicabilitatea cu comoditatea.”

Seria dēzl cuprinde două modele: dēzl 560LT, un model cu date de trafic disponibile pe viață, care anunță utilizatorii cu privire la blocajele din trafic și lucrările rutiere, sugerând rute alternative pentru evitarea acestora; dēzl 560LMT beneficiază de actualizări nelimitate ale hărților, permițând utilizatorilor să descarce cele mai recente hărți și puncte de interes de până la 4 ori pe an.

Planificare mai sigură și mai inteligentă a traseului, direct din cabină

 • Dotat cu hărți detaliate, ce oferă indicații precise și citire cu voce tare a numelor de străzi, dispozitivele dēzl oferă o funcție de planificare a drumului, pentru a veni în înâmpinarea restricțiilor specifice camioanelor; aceasta poate fi personalizată la nivelul greutății, înalțimii și încărcăturilor periculoase. La introducerea profilului camionului, dēzl vă va ghida spre drumuri ce permit accesul camioanelor, potrivite pentru specificațiile autovehiculului dvs. Dispozitivul poate memora profiluri multiple de camioane și schimba oricând profilul activ.
 • Pentru a vă ajuta să contorizați orele petrecute pe drum, dēzl arhivează numărul de kilometrii parcurși într-o anumită țară sau zonă și poate ajuta utilizatorii să țină evidența consumului și cheltuielilor pentru benzină. Dispozitivul poate contoriza, de asemenea, orele de lucru, înregistrând statusul orelor parcurse și poate avertiza în avans despre existența contravențiilor. Datele pot fi exportate, fiind utile în realizarea semestrial a International Fuel Tax Agreement Documentation (IFTA), pe care utilizatorii sunt obligați să o prezinte.
 • Cu dēzl, găsirea locurilor de popas nu mai este o problemă, datorită funcției „exit service”, care le permite utilizatorilor să caute exit-urile autostrăzii unde pot găsi restaurante, benzinării, cazări, zone de odihnă, popasuri și stații de cântărire.
 • Funcția „Lane assist” vă oferă încredere pe timpul călătoriei, direcționându-vă către banda potrivită și oferind imagini realiste ale intersecțiilor complexe – acolo unde aceste imagini sunt disponibile – pe care urmează să le întălniți.

Rutare predictivă nüRoute

 • Calculând un timp realist al sosirii la destinație și, totodată, unul eficient la rutare, funcția „ trafficTrends™” recomandă trasee, folosindu-se de istoricul datelor cu privire la trafic și de tendințele recurente cu privire la traficul din zona în care vă aflați, în orice moment al zilei.
 • Facilitând călătoriile mai mult ca niciodată, seria dēzl memorează destinațiile dvs. cele mai frecvente și folosește funcția „ myTrends™” pentru a prevedea destinația, fără a fi nevoie de activarea manuală a rutei. În același timp afișeasză timpul sosirii și traseul indicat, calculat pe baza informațiilor despre trafic.

Posibilități nelimitate de customizare.

 • Utilizatorii pot cota punctele de interest cu una până la cinci stele. Atunci când dispozitivul este conectat la un cont myGarmin, aceștia pot înregistra punctajele acordate și accesa baza de date a comunității, permanent actualizată cu punctajele altor utilizatori.
 • Meniul principal al dispozitivului poate fi personalizat pentru a afișa icoanele preferate și cele mai accesate, permițând, astfel, o navigare mai rapidă.
 • dēzl este portabil și dispune de moduri multiple, putând fi folosit atât pentru camioane, automobile sau RV/caravane, printr-o simplă schimbare a setării de mod.

Prețul recomandat de producător pentru dēzl 560LT este de 469,99 Euro, iar pentru 560LTM, de 529,99 Euro.  Ambele dispozitive vor fi disponibile începând cu primul trimestru al lui 2011. Pentru mai multe informații, vizitați www.garmin.com.

Lider global în dispozitive de navigare, Garmin Ltd. şi subsidiarele sale concep, produc şi distribuie sisteme de navigare, comunicare, informare cât şi aplicaţii începând cu 1989. Majoritatea acestor produse dispun de tehnologia GPS. Produsele Garmin sunt destinate automobilelor şi mediului mobil, wireless, domeniului maritim şi aviatic. Garmin realizează de asemenea şi produse destinate segmentului OEM. Garmin Ltd. are sediul central în Insulele Cayman, iar principalele subsidiare se află în Statele Unite ale Americii, Taiwan şi Marea Britanie. Pentru informaţii suplimentare vizitaţi www.garmin.ro. Garmin este marcă înregistrată a Garmin Ltd. sau a subsidiarelor sale.

Anunțuri

Filed under: Auto, Business, , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

 • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

 • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

 • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

 • 934,330 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: