Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Cramele Halewood anunta deschiderea a doua noi magazine Winery Outlet

Cramele Halewood, cel mai mare exportator de vinuri îmbuteliate din România şi unul dintre cei mai importanţi producători de vinuri de calitate superioară din ţara noastră, anunţă deschiderea a două noi magazine de vinuri în Bucureşti şi Braşov.

“Pentru compania noastră, deschiderea de noi magazine Winery Outlet este un pas normal, care face parte din strategia de dezvoltare pe termen mediu şi lung a Cramelor Halewood. Vom continua şi în acest an să deschidem magazine proprii, în curând urmând să deschidem şi în Timişoara”, a declarat Dan Muntean, director general Cramele Halewood.

Halewood The Winery Outlet Bucureşti (Şoseaua Mihai Bravu nr. 132) este primul magazin al Cramelor Halewood în capitală, cu o suprafaţă de 40 mp şi va oferi consumatorilor vinuri liniştite şi spumante de cea mai bună calitate.

La Braşov va fi deschis primul magazin Halewood The Winery Outlet cu un nou concept – wine shop & bar – şi cu o suprafaţă extinsă, de 80 mp. Acesta este amplasat în Centrul Vechi al Braşovului (str. Diaconu Coresi nr. 6 – la câteva minute de Piaţa Sfatului şi Biserica Neagră) şi va oferi cunoscătorilor o varietate de vinuri.

Cele două magazine oferă spre vânzare atât vinuri produse de Cramele Halewood, cât şi vinuri importate de la cunoscuţi producători din Europa, America, Australia şi Africa, pe care Cramele Halewood îi reprezintă în România. Astfel, consumatorii vor putea alege din peste 400 de vinuri îmbuteliate, potrivite pentru toate gusturile şi comercializate la preţuri de producător şi distribuitor direct.

Despre Cramele Halewood SA

Societatea Cramele Halewood face parte din Grupul Halewood România, alături de Halewood România SRL şi Domeniile Halewood SRL.

Cramele Halewood deţine: 2 crame în regiunea Dealu Mare (Urlaţi şi Tohani,), un punct de lucru la Sebeş, în Podişul Transilvaniei şi altul în Cernavodă – Murfatlar. La acestea se adaugă Pivniţele Rhein Azuga fondate în 1892, unde compania continuă tradiţia producerii vinurilor spumante după metoda tradiţională, de fermentare a vinului în sticlă. În Ploieşti se află sediul companiei, vaste pivniţe subterane, depozitul de materiale şi cel de produse finite (cu o capacitate de peste 1 milion de sticle)  precum şi  liniile de îmbuteliere. Grupul Halewood România are în proprietate peste 350 hectare de vie plantate în perioada 2002-2009, o investiţie de peste 7 milioane Euro, iar în 2010 se estimează că vor fi replantate alte 100 de hectare.

În 2010, 17 vinuri din portofoliul Cramele Halewood au primit recunoaşterea internaţională. La Competiţia Internaţionala „Chardonnay du Monde” 2010 (www.chardonnay-du-monde.com), la care au participat 40 de ţări şi în cadrul căreia au fost analizate aproape 900 de vinuri de către 300 de experţi internaţionali, Prahova Valley Reserve Chardonnay 2009 a obţinut medalia de bronz. Totodată, la prestigioasa competiţie „Concours Mondial” (www.concoursmondial.com), Cantus Primus Cabernet Sauvignon 2007 a primit medalia de argint. De asemenea, Cramele Halewood a obţinut 6 distincţii în cadrul competiţiei „Decanter World Wine Awards” 2010 (www.decanter.com), iar una dintre cele mai prestigioase şi influente competiţii din domeniul viticol – „International Wine Challenge” 2010 (www.internationalwinechallenge.com), a acordat vinurilor produse de Cramele Halewood 6 medalii.

Reclame

Filed under: Business, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 943,254 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: