Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– GEALAN susţine comunitatea de artişti vizuali din România

GEALAN Romania, liderul pieţei locale de profile din PVC pentru ferestre şi uşi, susţine comunitatea de artisti vizuali din România, prin sponsorizarea workshop-ului de print design din cadrul Visualart Challenge. Participanţii la workshop-ul Gealan au fost coordonaţi de specialiştii Stefan Lucut şi Ovidiu Hrin.

Pentru workshop-ul de print design, Gealan a propus mesajul “Gealan, o lume a ferestrelor colorate”, împărţit apoi în 25 de bucăţi, iar fiecare participant a trebuit să decoreze bucata primită  din printul original aşa cum doreşte, fără însa să modifice forma elementului grafic iniţial.

La final, au fost unite toate lucrările şi din printul iniţial în alb şi negru, s-a obţinut un print colorat şi decorat de către designerii participanţi la workshop.

“Parteneriatul cu Visualart înseamnă pentru noi nu numai sprijinirea tinerilor artişti, dar şi dorinţa de a ieşi din banalul non culorilor, pentru a lăsa loc culorilor puternice, esenţiale pentru un design desăvârşit, indiferent de scopul pentru care sunt folosite. Acestea au fost principalele motive pentru care am introdus în gama de profile existente şi ferestrele colorate acrylcolor, pentru a da accente variate faţadelor”, a declarat Aurel Vlaicu, directorul general Gealan România.

Competiţia Visualart Challenge a avut ca temă „Viteza” şi a atras peste 90 de participanţi cu peste 120 de lucrări variate – de la sculptură la desen, fotografie, pictură sau animaţii 3D şi scurt metraje. GEALAN a fost partener principal pe toata durata competitiei care a durat aproape 3 luni,  alaturi de BMW si Astra Asigurari. Un element unic al concursului a fost ideea de comunitate, astfel participarea nu a însemnat doar înscrierea lucrărilor în forma finală, toate ideile fiind prezentate pe forum, discutate şi analizate de membrii Visualart.ro.  Juriul a fost alcătuit dintr-o echipă de şase creativi, majoritatea membri activi ai comunităţii cu o experienţă variată, de la graficieni afirmaţi pe piaţa internaţională, până la directori de creaţie.

Pasionaţii şi curioşii pot vizita expozitia de lucrari realizate, care va fi prezentă, timp de o lună, la Garage Hall începând din 25 februarie.

Anunțuri

Filed under: Altele, , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 936,027 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: