Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Parrot AR.Drone este disponibil pe Fungadgets.ro

Fungadgets.ro și-a îmbogățit portofoliul de produse cu celebrul quadricopter Parrot AR.Drone, disponibil deja în stoc alături de gama completă de accesorii.

Parrot AR.Drone este o adevărată reușită a tehnicii moderne prin dimensiunile reduse și performanțele extraordinare prin care se face remarcat. Elicopterul este propulsat în aer de patru elici, acționate de motoare electrice care sunt alimentate de un acumulator litiu-polimer de ultimă generație. Stabilitatea aparatului de zbor se realizează printr-o combinație de module electronice sofisticate cum ar fi: accelerometru cu 3 axe, giroscop, altimetru cu ultrasunete și girometru.
AR.Drone este controlabil de la distanță prin iPhone, iPad sau iPod, utilizatorul folosindu-se de ecranul sensibil la atingere pentru a trasa comenzile. AR.Drone integrează două camere de luat vederi care oferă imagini în direct pe ecranul iPhone-ului. Decolarea, aterizarea și aterizarea de urgență se fac prin simpla apăsare a unui buton, fără a necesita aptitudini speciale din partea pilotului. Transmisia datelor către aparat se efectuează prin Wi-Fi, în acest fel fiind posibil controlul acestuia pe o distanță mai mare.

Pentru a pilota AR Drone este necesară instalarea aplicaţiei AR.FreeFlight. Aceasta poate fi descărcată gratuit prin accesarea App Store și le explică utilizatorilor pas cu pas manevrele simple ce trebuie efectuate pentru controlul zborului, dar și combinațiile complicate care își pot dovedi utilitatea în luptele aeriene. Utilizatorii avansați au la dispoziție un joc interactiv denumit AR.Pursuit în care își pot măsura forțele în adevărate bătălii aeriene.

Fiind un model extrem de complex, Fungadgets.ro pune la dispoziția utilizatorilor și întreaga gamă de accesorii și kituri de reparație fără de care experiența oferită de AR.Drone nu ar fi completă. Clienții pot comanda noul model, adus în premieră în România, la prețul de 1.355 lei (cu TVA inclus) prin intermediul site-ului www.fungadgets.ro.

Reclame

Filed under: Altele, , , ,

One Response

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 936,452 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: