Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– real Hypermarket isi reinnoieste parcul auto cu masini Renault

Grupul RENAULT Romania, care comercializeaza marcile Renault si Dacia, a semnat astazi, 22 februarie, un parteneriat cu compania real,- Hypermarket Romania care are ca obiect reinnoirea integrala a parcului existent de vehicule. Acoperirea parcului auto necesar pentru compania real,- urmeaza a fi realizata prin livrari esalonate de autoturisme Renault pe tot parcursul anului 2011.

Modelele din portofoliul grupului figureaza printre cele mai fiabile vehicule de pe piata raspunzand prin dotari si confort cerintelor tuturor clientilor de flota. Gama actuala se adreseaza tuturor solicitarilor  unei companii cum este real,-  de la vehicule mici, de distributie si pana la vehicule de statut sau Top Management.

Vehiculele vor fi achizitionate in sistem Leasing Operational prin Renault Finance, membra a Grupului Renault Romania, companie care va asigura si managementul flotei.

„Prin acest parteneriat cu RENAULT Romania, real,- Hypermarket isi manifesta increderea fata de produsele comercializate de Grupul Renault. Fiabilitatea, costurile de intretinere, raportul echipamente-pret si imaginea modelelor pe care le comercializam au fost argumentele care au stat la baza alegerii pe care compania real,- Hypermarket o face astazi ”, a declarat Fabrice Cambolive, administrator unic Renault-Nissan Romania SRL.

“Solutia de finantare aleasa de real,- corespunde nevoilor actuale ale unei companii cu un parc important de vehicule. Renault Finance a pus la dispozitia clientului toate serviciile cerute, la un pret extrem de competitiv, demostrand inca o data ca Grupul Renault este un furnizor complet de produse si servicii”, a declarat Marc de Buffévent, Director General al Renault Finance Romania.

“Am dorit sa incheiem un parteneriat cu o companie care figureaza printre protagonistii de prim rang ai peisajului automobilistic intern si  international si care acopera pe piata romanesca o sfera completa de activitati: productie, design, inginerie, post-vanzare si solutii de finantare. Grupul Renault Romania indeplineste cu precadere aceste cerinte iar marcile si modele  din portofoliul grupului, prin  fiabilitate, rezistenta si confort, corespund nevoii noastre de reinnoire a parcului auto cu costuri scazute si servicii de calitate. Mai mult decat atat, Grupul RENAULT Romania este o companie care a dezvoltat branduri romanesti, contribuind astfel din plin la cresterea economiei nationale si oferind locuri de munca pe piata din Romania. Tocmai de aceea parteneriatul cu ei este foarte valoros pentru real,- Hypermarket” a declarat Michel Lamoot Director General real,- Romania.

real,- Hypermarket Romania opereaza 25 de magazine pe piata locala in 18 orase din tara (4 in Bucuresti, 3 in Timisoara, cate 2 in Oradea si Constanta si cate unul in Arad, Baia Mare, Satu Mare, Cluj-Napoca, Deva, Sibiu, Targu Mures, Brasov, Suceava, Bacau, Galati, Ploiesti, Pitesti si Craiova), ca urmare a unor investitii de peste 550 de milioane de euro, care au creat mai mult de 7000 de locuri de munca. Reteaua magazinelor real,- comercializeaza aproximativ 70.000 de produse alimentare si nealimentare, provenind de la peste 1.700 de furnizori, dintre care 90% sunt din Romania, iar 500 sunt mici producatori la nivel local sau regional.

Reclame

Filed under: Business, , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 943,022 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: