Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Kaspersky Lab se află între primele 50 cele mai inovatoare companii din lume

Kaspersky Lab, lider în furnizarea de soluţii pentru managementul securităţii informatice, s-a clasat între primele 50 cele mai inovatoare companii din lume în topul realizat de publicaţia americană de business Fast Company. Kaspersky Lab ocupă locul 32 în top, în faţa multor companii importante din domeniul IT.

În total, clasamentul realizat de Fast Company include peste 350 de companii, mai mult de 75 dintre ele nefiind din Statele Unite ale Americii. Pentru această ediţie, publicaţia a analizat informaţii despre mii de business-uri din întreaga lume, alegându-le apoi numai pe cele reprezentative.

Kaspersky Lab este văzută de către Fast Company ca fiind un magnet pentru tinerii experţi IT din Rusia pe parcursul ultimilor ani. Acesta reprezintă şi motivul principal pentru care Kaspersky Lab s-a dezvoltat atât de rapid, devenind a patra companie de securitate IT din lume*

„În 1997, anul în care am fondat compania cu zero investiţii sau finanţare externă, ştiam că inovaţia şi calitatea reprezentau singurele căi fezabile pentru a obţine recunoaştere la nivel internaţional”, spune Eugene Kaspersky, CEO şi co-fondator Kaspersky Lab. „Succesul companiei este rezultatul a ani şi ani de cercetare şi inovaţie continuă. Este îmbucurător să auzim că eforturile specialiştilor noştri au fost apreciate la nivel mondial, nu doar de către clienţii şi partenerii noştri, ci şi de către experţi independenţi”, completează Kaspersky.

„Inovaţia nu a fost niciodată mai importantă pentru economia noastră şi pentru viitor, aşa cum este acum”, a declarat Robert Safian, Redactor Fast Company. „Aceste companii reunesc tot ceea ce potenţialul uman poate realiza”, încheie acesta.

Ediţia publicaţiei Fast Company, referitoare la cele mai inovatoare companii din lume (Martie 2011) poate fi accesată online aici: www.fastcompany.com/MIC.


* Conform raportului IDC „Worldwide Endpoint Security Market 2010-2014 Forecast and 2009 Vendor Shares”

Reclame

Filed under: Business, IT&C, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 943,022 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: