Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Nicolas Cage se lupta cu Diavolul in Drive Angry 3D: Iadul se dezlantuie

Unul dintre cei mai versatili actori ai momentului, Nicolas Cage, revine pe marile ecrane in Drive Angry 3D: Iadul se dezlantuie, primul film de actiune realizat integral in 3D, care va avea premiera in Romania din 25 februarie in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Odeon Cineplex (Cluj), Cityplex (Brasov si Constanta) si reteaua Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Iasi, Cluj, Bacau, Timisoara, Arad, Baia Mare, Pitesti).

Inspirat de filmele anilor ‘70, Drive Angry 3D: Iadul se dezlantuie aduce in prim plan  povestea originala a lui Milton (Nicolas Cage), un proscris care evadeaza la propriu din Iad, pentru a extermina secta satanista care i-a ucis fiica si i-a rapit nepoata.

El isi uneste fortele cu Piper (Amber Heard) o chelnerita focoasa care, asemenea lui, este  in cautarea mantuirii. Impreuna, cei doi incearca sa dea de urma conducatorului demonic al sectei (Billy Burke) si in acelasi timp sa supravietuiasca atacurilor unui asasin misterios (William Fichtner) trimis de Diavol să il aduca pe Milton din nou in Iad. Pornind intr-o cursa agonizanta impotriva timpului, barbatul are la dispozitie 3 zile   pentru a razbuna moartea fiicei sale si a opri secta din a-si duce la capat planurile odioase.

Avand in vedere interesul actorului Nicolas Cage pentru domeniul paranormalului, pe care l-a explorat cu succes in filme precum: Ghost Rider, Knowing/Numere Fatale, The Sorcerer’s Apprentice/Ucenicul Vrajitor sau Season of the Witch/Anotimpul Vrajitoarei, rolul lui Milton l-a atras din primele momente. ,,Am fost socat de scenariu. Nu semana cu nimic din ce mai citisem pana atunci, era complet diferit. Mi-a creat un puternic sentiment de angoasa si tocmai asta mi-a trezit interesul”, afirma Cage. Gonind pe sosele intr-o cursa pe viata si pe moarte, Cage s-a distrat de minune la filmari, fiind totodata si prima sa experienta cu camerele de filmare 3D.

Beneficiind de o echipa de productie extrem de valoroasa, Drive Angry 3D: Iadul se dezlantuie reprezinta cea de-a doua colaborare dintre regizorul Patrick Lussier si scenaristul Todd Farmer, dupa succesul rasunator inregistrat cu filmul My Bloody Valentine 3D. Amandoi recunosc faptul ca atunci cand lucreaza la un nou scenariu, se pun adesea in locul spectatorilor: ,,L-am scris cu intentia sa fie ca un montagne russe. Este incredibil de violent, la limita, are personaje brutale, dar cel mai important aspect este ca e distractiv. Asezati-va bine pe scaune, lasati in jos bara de siguranta si porniti intr-o calatorie senzationala”, afirma Lussier.

Drive Angry 3D: Iadul se dezlantuie, o productie Warner Bros. Pictures, este distribuit in Romania de MediaPro Distribution si are premiera pe marile ecrane din 25 februarie, in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Odeon Cineplex (Cluj), Cityplex (Brasov si Constanta) si reteaua Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Iasi, Cluj, Bacau, Timisoara, Arad, Baia Mare, Pitesti).

Reclame

Filed under: Lifestyle, , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 943,254 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: