Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Sun Plaza a ajuns la 11 milioane de vizitatori in primul an de functionare

Sun Plaza, centrul comercial dominant din Sudul Bucureştiului, marchează peste 11 milioane de vizitatori de la lansarea sa, din data de 25 februarie 2010. Cu această ocazie, Sun Plaza va derula o licitaţie prin care clienţii mall-ului vor avea ocazia să cumpere un autoturism Hyundai i10 şi aproape 100 de alte produse care vor fi puse în vânzare la preţul de 1 leu.

Reţeta care asigură succesul Sun Plaza include un mix de ancore puternice, poziţionarea în Piaţa Sudului şi accesul facil la metrou prin pasajul propriu, precum şi oferta completă de divertisment şi cumpărături.

„Suntem bucuroşi că, la un an de la lansare, Sun Plaza este un proiect de succes pentru clienţii şi chiriaşii săi. Încă din faza de strategie am gândit şi ulterior am construit, alături de parteneri, o destinaţie de senzaţie pentru cumpărături şi petrecere a timpului liber pentru toată familia. Suntem hotărâţi să continuăm această construcţie şi împreună cu retailerii noştri să facem din Sun Plaza un proiect de marketing cu şi mai mare succes pentru clienţi şi pentru afaceri” a declarat Michael Richard, General Manager EMCT, dezvoltatorul şi managerul Sun Plaza.

Cei interesaţi să se înscrie la licitaţia aniversară Sun Plaza, o pot face la punctul special amenajat, începând cu data de 23 februarie, în baza cărţii de identitate, ora limită de înscriere fiind cea de începere a licitaţiei. Evenimentul este deschis oricărei persoane care a împlinit 18 ani, înscrierea fiind gratuită, iar numărul de licitatori limitat la 1.000. Fiecare persoană înscrisă va primi una dintre cele 1.000 de brioşe aniversare Sun Plaza şi un catalog care conţine caracteristicile, produsele şi descrierea mecanismului de licitare. Prezentarea obiectelor licitate va fi disponibila şi pe site-ul www.sunplaza.ro şi pe pagina de Facebook, site-ul găzduind şi regulamentul.

Reclame

Filed under: Business, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 943,254 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: