Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Opel/Vauxhall confirmă producţia unui nou model decapotabil

Opel/Vauxhall îşi continuă extinderea portofoliului, iar adăugarea unui nou Cabrio a fost confirmată astăzi. Noul Cabrio face parte din planul de investiţii de 11 miliarde de euro anunţat cu aproximativ un an în urmă şi vine după produse de succes precum Insignia, Maşina Anului 2009, Astra, câştigător al Volanului de Aur 2009, Meriva cu apreciatele sale uşi inovatoare cu deschidere inversă, viitorul Zafira, şi revoluţionarul vehicul electric Ampera.

Decapotabila va fi bazată pe arhitectura clasei compacte a Opel/Vauxhall, ce se află la baza actualei generaţii Astra, Astra SportsTourer şi viitorului model Astra GTC. Va ajunge pe piaţă în 2013 – în acelaşi an în care Opel/Vauxhall va lansa modelul său mic, ieşind în întâmpinarea creşterii cererii de modele adaptate la un mod de viaţă citadin şi stilat.

Ca urmare a unui parteneriat dintre management şi reprezentanţii angajaţilor din timpul restructurărilor de la fabrica Gliwice, modelul Cabrio va fi construit la fabrica ultra eficientă din Polonia, alături de actualul model Astra în cinci uşi.

“Noul decapotabil va reprezenta o contribuţie importantă la gama noastră de produse,” a spus CEO-ul Opel/Vauxhall, Nick Reilly. “Urmeză lunga tradiţie de modele Cabrio a Opel/Vauxhall, extrem de emoţionale şi legendare, care au demonstrat un important efect de halo asupra mărcii. Cu designul său lin şi elegant, noul nostru model decapotabil va respecta aceeaşi promisiune.”

Mai multe detalii, precum numele modelului, preţuri şi echipamente vor fi anunţate mai aproape de perioada lansării.

Anunțuri

Din categoria:Auto, , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: