Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Veniturile Cosmote Romania au atins 468,8 milioane de euro in 2010

COSMOTE Romania anunţă rezultatele financiare pentru anul fiscal 2010, încheiat la 31 decembrie 2010, conform indicatorilor de performanţă raportaţi astăzi de OTE Group.

Veniturile totale în 2010 au atins valoarea de 468,8 milioane de euro, înregistrând o creştere de 7,2% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului anterior, în timp ce veniturile din servicii s-au majorat cu 2,5%. În acelaşi timp, EBITDA a crescut până la 73.7 milioane euro,  în creştere cu 12,7% faţă de anul financiar 2009.

COSMOTE România şi-a menţinut traseul de business de succes, înregistrând o creştere a marjei EBITDA şi a veniturilor, în pofida cadrului economic dificil, a competiţiei intense şi a unei pieţe mature. Mai mult, cu 61.442 portări, COSMOTE a rămas liderul incontestabil în portabilitate, pentru al doilea an consecutiv.

La sfârşitul lui 2010, numărul total de clienţi COSMOTE în România, incluzând clienţii Zapp, a atins 6,9 milioane, în timp ce baza de abonaţi a crescut până la 21,9%, ca urmare a creşterii pe segmentul de business.

În pofida provocărilor acestei perioade dificile, COSMOTE România a înregistrat creştere atât a veniturilor cât şi a EBITDA, şi-a sporit baza de abonaţi şi de clienţi business şi a rămas lider în portabilitate. Acestea sunt realizări importante pentru noi, care ne fac să privim cu încredere spre viitor. Vom continua să ne concentrăm pe segmentele corporate şi de internet mobil în bandă largă, dar şi pe celelalte direcţii strategice ale companiei, cum ar fi: dezvoltarea reţelei, aducerea celor mai recente tehnologii, relaţiile cu clienţii şi reţeaua de distribuţie. În acelaşi timp, vom continua să ne extindem portofoliul de produse şi servicii, în beneficiul consumatorilor români”, a declarat Konstantinos Apostolou, Chief Financial Officer, COSMOTE România.

Cu o cotă de piaţă de 24% COSMOTE România a reuşit să transforme realităţile pieţei din România. De la lansarea operatiunilor, în 2005, COSMOTE Group a învestit în România aproape 1 miliard euro.

Reclame

Filed under: Business, IT&C, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 936,452 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: