Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Un Hyundai a fost adjudecat cu 35.600 de lei la licitaţia Sun Plaza

Aproximativ 500 de persoane s-au înscris la licitaţia publică Sun Plaza, prima de acest fel organizată într-un centru comercial din România. Cel mai important produs, un Hyundai i10, a fost vândut la preţul de 35.600 de lei, cu 15% mai puţin decat preţul de vânzare din showroom.

Licitaţia, la care au fost vândute alte peste 70 de obiecte (un televizor LCD, o maşină de spălat, telefoane mobile, numeroase articole vestimentare şi accesorii), a fost organizată de către Sun Plaza cu intenţia de a oferi clienţilor posibilitatea de a cumpăra produse la preţuri mai mici decât cele din magazine.

Preţul de plecare pentru toate produsele a fost de 1 leu, în total fiind licitate articole în valoare de 64.000 de lei, pentru o suma totală de adjudecare de 48.500 de lei. Toţi participanţii au primit şi una dintre cele 1.000 de brioşe aniversare Sun Plaza.

„Licitaţia este o premieră atât pentru noi cât şi pentru retail-ul din România. Am ţinut să marcăm primul an de la deschidere şi cei peste 11 milioane de vizitatori cu acest mecanism prin care clienţii să poată cumpăra produse din magazine începand de la 1 leu. Le mulţumim că au fost alături de noi şi au acceptat să trăiască experienţa extraordinară Sun Plaza în toată această perioadă. Le suntem datori să le oferim în continuare cele mai interesante activităţi şi să le depăşim permanent aşteptările pe care le au de la Sun Plaza ca destinaţie de senzaţie”, a declarat Michael Richard, General Manager EMCT, dezvoltatorul şi managerul Sun Plaza.

Filed under: Business, , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 934,242 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: