Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– ASCEND Netsolutions lansează Itplay.ro

Itplay.ro nu este inca un site IT&C lansat pe piata de internet din Romania, ci site-ul care isi propune sa faca diferenta pe aceasta piata sustin „creatorii” de la  ASCEND Netsolutions.

Pentru intaia oara, un website IT&C romanesc renunta la deja cunoscuta traducere de stiri internationale din domeniu si aduce la aceeasi masa cei mai tari  experti care vor analiza si dezbate cele mai fierbinti subiecte. Veti afla chiar de la ei, in detaliu, prin materiale video si ghiduri utile, tot ce trebuie sa stii despre componente de calculatoare, telefoane, sisteme de operare si alte programe, jocuri, gadget-uri, aparatura foto sau video. Itplay.ro si-a propus sa iti furnizeze cele mai proaspete informatii utile!

Pregateste-te sa citesti sau sa vizionezi materiale de la cele mai importante evenimente de profil din intreaga lume, sa iei parte la interviuri in exclusivitate cu somitati in domeniu si sa afli in premiera ce nu a aflat inca Romania.

“Tehnologia, si cu precadere IT&C, este un domeniu care va atrage intotdeauna atat specialistii cat si pasionatii. Un site care sa prezinte informatii detaliate si mai ales explicate pe intelesul oricui este nu numai util, dar si necesar, intr-o piata care se dezvolta mai rapid decat ne putem imagina. Dupa mai bine de 10 ani de presa in domeniu, pot spune ca ITplay.ro este cea mai buna combinatie de suport mediatic si echipa prin care informatia sa fie prezentata publicului larg”, a declarat Vasile Damian, Project Manager ITplay.ro

ITplay.ro face parte alaturi de SocialDiva.ro, TopExperti.ro, Pandoria.ro, Wikifood.ro din portofoliul ASCEND Netsolutions, unul dintre cei mai noi publisheri online din Romania.

Anunțuri

Filed under: Business, IT&C, , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 934,416 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: