Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Flanco a investit 250.000 euro intr-un magazin in Galleria Piatra Neamt

Retailerul Flanco anunță că a deschis un nou magazin in Piatra Neamt, în urma unei investiții de 250.000 euro, în cadrul centrului comercial Galleria. Magazinul, deschis la jumătatea lunii februarie, are o suprafață de vânzare de 500mp, compania estimând un trafic lunar mediu de ~ 1.000 cumpărători.

Retailerul estimează pentru primul an de funcționare a magazinului din Piatra Neamț vânzări de 1 milion EUR.

“Deschiderea magazinului Flanco din Galleria Piatra Neamț face parte din strategia de trecere de la magazinele stradale la cele situate în cadrul unor centre sau galerii comerciale, care garantează o frecvență mult mai ridicată a traficului de clienți. În perioada următoare vor mai avea loc deschideri de magazine Flanco în centre comerciale din Buzău și Drobeta Turnu Severin“ a declarat Adrian Olteanu, CEO Flanco.

Pentru 2011, Flanco prevede deschiderea a încă 12-15 magazine, în funcție de lansările de parcuri de retail noi sau de finalizarea negocierilor cu mall-urile existente. Flanco îşi propune pentru 2011 atingerea unei cote de piaţă de 10-10,5%, urmând să realizeze o cifră de afaceri de 110 milioane euro.

Flanco este unul dintre cei mai importanți retaileri autohtoni de produse IT&C, electronice şi electrocasnice. Compania operează în acest moment o rețea de 75 de magazine în cele mai importante regiuni comerciale ale țării. Strategia companiei constă în consolidarea poziției deținute pe piața locală, prin dezvoltarea rețelei Flanco în toate regiunile țării și printr-o continuă îmbunătățire a performanțelor obținute de magazinele Flanco. Flanco este orientat către nevoile consumatorilor, prin cea mai bună ofertă de produse, soluții de creditare avantajoase gamă largă de servicii – compania oferind astfel soluții complete pentru întreaga familie.

Reclame

Filed under: Business, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 943,272 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: