Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Pandoria.ro, cel mai nou site de cumparari colective

Site-urile de cumparaturi colective au invadat internetul romanesc in ultimele luni. Cu toate ca piata nu este mai veche de cateva luni (primul site fiind lansat in luna Octombrie 2010), in prezent se afla pe piata aproximativ 50 de astfel de site-uri, majoritatea in Bucuresti.

Pandoria.ro nu este un oricare alt site, o clona a modelului de business consacrat deja in SUA. Site-ul se adreseaza unui public selectiv, fiind exclusivist atat din punct de vedere al design-ului dar mai ales al ofertelor ce urmeaza a fi publicate.

De asemenea, Pandoria.ro mizeaza pe seriozitatea cu care ne alegem partenerii, pe publicarea ofertelor cu informatii complete, corecte si actuale si in special pe devotamentul fata de clientii si partenerii nostri, multe dintre acestea nefiind puncte forte ale competitorilor.

Intr-o piata in care clientul nu stie daca poate avea incredere in ceea ce cumpara online, in care confuzia cu privire la datele reale ale ofertelor este la ordinea zilei, ne propunem sa publicam numai ce este cel mai bun, in fiecare oras, la cel mai bun pret.

“Suntem entuziasmati de produsul pe care il avem si promotiile ce urmeaza a fi promovate prin intermediul sau. Consideram ca piata este in plin avant si ca exista inca multe oportunitati pe aceasta nisa de cumparaturi online. Ne propunem sa ne extindem rapid, insa nu vom face asta sub nicio forma  in detrimentul calitatii serviciilor pe care le oferim, atat partenerilor, cat si clientilor nostri” , sustine George Grama, Manager si co-founder al Pandoria.ro

Pandoria.ro face parte, alaturi de SocialDiva.ro, TopExperti.ro, ITplay.ro, WikiFood.ro, din portofoliul ASCEND Netsolutions, unul dintre cei mai noi publisheri online din Romania.

Reclame

Filed under: Business, Media, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 943,022 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: