Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– SocialDiva.ro: fashion, shopping, lifestyle

SocialDiva.ro isi doreste sa vina in intampinarea publicului feminin cu recomandari din zona de fashion, shopping, lifestyle. Continutul site-ului este orientat asupra conceptului “Viseaza, Sustine, Inspira” si se adreseaza femeilor tinere – ca varsta si ca spirit! Motto-ul site-ului “When in doubt, wear red” – un citat din designerul Bill Blass – vine sa completeze cu o nota de curaj iesirea din conformism, din zona de confort a fiecareia dintre noi.

Site-ul aduce zilnic articole noi pe subiecte legate de frumusete, moda, relatii, stil de viata si shopping. De asemenea, in zona de Social List, cititoarelor pot schimba impresii legate de furnizorii de servicii de femei (magazine, restaurant, centre de infrumusetare) si pot introduce chiar furnizorii preferati pe care doresc sa-i recomande.

“Speram ca prin SocialDiva.ro sa aducem un strop de inspiratie in viata de zi cu zi a fiecareia dintre noi. O social diva poate gasi  pe site toate informatiile de care are nevoie, nu ne-am ferit sa abordam chiar si acele subiecte pe care ti-ar fi rusine sa le discuti cu partenerul, familia sau doctorul. Te vom inspira sa iti petreci timpul liber in cele mai bune locatii pentru shopping si sa participi doar la evenimente la care merita sa participi – prin social list doar pe SocialDiva.ro”,declara project manager-ul site-ului, Anne Matea.

Socialdiva.ro face parte, alaturi de ITplay.ro, TopExperti.ro, Pandoria.ro, Wikifood.ro, din portofoliul ASCEND Netsolutions, unul dintre cei mai noi publisheri online din Romania.

Anunțuri

Filed under: Altele, Business, Lifestyle, , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 935,833 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: