Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– TopExperti.ro, primul serviciu romanesc destinat consilierii online

TopExperti.ro este prima platforma web menita sa faciliteze legatura intre experti  si persoane care necesita suport sau consiliere in domenii precum:  psihologie, arhitectura, juridic, financiar, contabilitate dar si alte domenii pe care va lasam sa le descoperiti  odata cu noile lansari.

Platforma tehnica, special conceputa pentru TopExperti.ro, avand la baza tehnologia instant messenger, permite comunicarea in timp real cu expertii nostrii, dar si interactivitatea intre utilizatori.

TopExperti.ro  porneste la  drum pe 1 martie 2010, punand la dispozitie, pentru inceput, serviciile de consiliere si suport psihologic.

Prin intermediul site-ului, de acasa, din fata unui calculator, orice persoana poate solicita o opinie avizata pentru rezolvarea problemelor de natura psihologica precum:  managementul stresului, timiditatea, frica si fobiile, dependenta, problemele de natura emotionala, etc., totul intr-un cadru de deplina siguranta si confidentialitate.

„Problemele de tip psihologic sunt astazi cu mult mai frecvente decat cele de tip medical, dar in acelasi timp raman si cele mai neglijate. Din diverse motive, dar mai ales din jena, oamenii evita sa contacteze un psiholog.  Asa s-a nascut ideea acestui proiect – orice persoana care stie sa utilizeze o  aplicatie de tip messenger poate primi consiliere din partea unui psiholog  gratie topExperti.ro.

Pe de alta parte, fie ca este vorba despre succesul personal, profesional, financiar, in relatia de cuplu sau in oricare alt domeniu, credem ca reusita este determinata de comunicare si de relatiile interumane, tocmai de aceea topExperti.ro va aborda in viitor toate domeniile pretabile pentru serviciul de  consultanta online”, a declarat Ada Costache, Project Manager Ascend NetSolution.

TopExperti.ro a strans o echipa de specialisti formata din oameni cu vasta experienta in domeniu, gata sa va ajute cu idei, sfaturi si consultanta, cu multa radbare si pasiune, pentru ca dvs. sa puteti beneficia din plin de cunostintele si expertiza lor.

Platforma http://www.TopExperti.ro este disponibila online incepand cu data de 1 Martie 2011.

TopExperti.ro face parte, alaturi de SocialDiva.ro, WikiFood.ro, Pandoria.ro, ITplay.ro din portofoliul Ascend Netsolutions, unul dintre cei mai noi  publisheri online din Romania.

Filed under: Altele, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 934,242 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: