Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Drive Angry 3D: Iadul se dezlantuie este lider al box office-ului din Romania

Primul film de actiune realizat integral in 3D cu Nicolas Cage si Amber Heard in rolurile principale, Drive Angry 3D: Iadul se dezlantuie, a devenit liderul box office-ului romanesc, inregistrand cel mai mare numar de admisii realizat de o productie cinematografica in weekendul de lansare in saptamana 21 – 27 februarie.

Vizionat de 14.561 spectatori, Drive Angry 3D: Iadul se dezlantuie a depasit premierele cinematografice concomitente, fiind urmat de Black Swan/ Lebada neagra care a realizat 10.575 de admisii.  Pe locul al treilea se situeaza filmul True Grit/ Adevaratul curaj care a atras in cinematografe 5.288 de spectatori, iar pe a patra pozitie London Boulevard cu 4.794 de spectatori, succedat de premiera romaneasca Umilinta care a inregistrat 57 de admisii.

Inspirat de filmele anilor ‘70, Drive Angry 3D: Iadul se dezlantuie aduce in prim plan  povestea originala a lui Milton (Nicolas Cage), un proscris care evadeaza la propriu din Iad, pentru a extermina secta satanista care i-a ucis fiica si i-a rapit nepoata. El isi uneste fortele cu Piper (Amber Heard) o chelnerita focoasa care, asemenea lui, este  in cautarea mantuirii. Impreuna, cei doi incearca sa dea de urma conducatorului demonic al sectei (Billy Burke) si in acelasi timp sa supravietuiasca atacurilor unui asasin misterios (William Fichtner) trimis de Diavol să il aduca pe Milton din nou in Iad. Pornind intr-o cursa agonizanta impotriva timpului, barbatul are la dispozitie trei zile pentru a razbuna moartea fiicei sale si a opri secta din a-si duce la capat planurile odioase.

O productie Warner Bros. Pictures, Drive Angry 3D: Iadul se dezlantuie a fost lansat in Romania pe 25 februarie, simultan in 17 cinematografe: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Odeon Cineplex (Cluj), Cityplex (Brasov si Constanta) si reteaua Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Iasi, Cluj, Bacau, Timisoara, Arad, Baia Mare, Pitesti). Un film distribuit de MediaPro Distribution.

Reclame

Filed under: Lifestyle, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 936,452 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: