Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Honda Marine isi continua strategia de dezvoltare si in anul 2011

În perioada 23-27 februarie, Honda Marine, prin intermediul importatorul oficial în România Hit Power Motor, a participat în cadrul Salonului Nautic Internaţional Bucureşti.

Aceasta a fost prima apariţie oficială a Honda Marine de la lansarea pe piaţa românească în luna octombrie 2010.

Hit Power Motor a expus pentru vizitatorii târgului întreaga gamă de  motoare outboard Honda, începând cu cel de 2,3 CP, ce cântăreşte 12,5 kg, până la vârful de gamă, modelul BF225 (225CP) care este, în fapt, un model de Honda Accord adaptat pentru ambarcaţiuni. Modelele BF90, BF150 şi BF225 beneficiază de tehnologia VTEC introdusă de Honda în anii 80 pe monoposturile de Formula 1.

În premieră pentru România, Hit Power Motor a introdus, în cadrul Salonului Nautic Internaţional Bucureşti, noul motor de clasă mijlocie Honda BF115D(115CP). Cu forma sa compactă şi aerodinamică, BF115D vine cu o creştere a performanţelor, a economiei de combustibil, reprezentând cel mai ridicat nivel de tehnologizare din gama de motoare medii de la Honda şi cea mai bună alegere pentru pasionaţii de bărci şi producatorii de ambarcaţiuni.

Pe lângă motoarele outboard, Hit Power Motor a prezentat publicului gama de bărci gonflabile Honwave, ambarcaţiuni definite de confort, siguranţă şi încredere. Pentru pasionaţii de calătorii Hit Power Motor a prezentat şi generatoarele de curent portabile Honda, ele fiind legendare pentru silenţiozitate, design compact şi putere pură, punând astfel la dispoziţia doritorilor un pachet complet: barcă, motor de barcă şi sursa de curent.

„Honda Marine şi-a facut apariţia pe piaţa românească în octombrie 2010 şi vrem să ne asigurăm că de acum încolo va fi o prezenţă constantă şi de impact în peisajul nautic românesc.

Participarea noastră, în cadrul Salonului Nautic Internaţional, a fost una benefică pentru că am reuşit să aducem în atenţia publicului nostru o parte dintr-un brand legendar ce se află în vârful piramidei motoarelor nautice şi am descoperit cu mare plăcere un interes crescut al vizitatorilor faţă de motoarele outboard Honda.

În 2011, vom fi prezenţi în cadrul tuturor evenimentelor importante de profil, vom încerca de fiecare dată să venim cu noutăţi şi cu siguranţă vom continua planul de investiţii, de 500 mii EURO, în aceasta marcă de prestigiu. Până la finele anului 2011, vom mai deschide 2 noi showroom-uri, acestea alăturându-se celor patru lansate la finele anului 2010”, a declarat Valentin Stefanescu, Director Executiv Hit Power Motor.

Hit Power Motor este importator oficial pentru Romania si Republica Moldova al concernului Honda Motor Europe, divizia Power Equipment.

Reclame

Filed under: Auto, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 936,452 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: